Επιστολή – καταγγελία κατοίκου: Επικίνδυνη Οδήγηση και Ηχορύπανση στην περιοχή του Δημαρχείου Αχαρνών


Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που λαμβάνουμε για πολλές περιοχές της Ελλάδας, ιδίως όμως για την περιοχή του Μενιδίου και μάλιστα στην περιοχή του Δημαρχείου, όπου κάθε βράδυ, εκατοντάδες κάτοικοι βιώνουν κάτι πρωτοφανές από ασυνείδητους οδηγούς που διέρχονται της περιοχής ή πηγαίνουν στο πάρκινγκ του Δημαρχείου

Διαβάστε την τελευταία επιστολή αγανακτισμένου κατοίκου της περιοχής:

Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας για το θέμα της επικίνδυνης οδήγησης και της ηχορύπανσης που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής στο Δήμο Αχαρνών, να μεταφέρω την αγανάκτηση που βιώνω εγώ και σίγουρα πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής του Δημαρχείου στις οδούς Φιλαδέλφειας και Αθ. Μπόσδα.

Ασυνείδητοι ιδιοκτήτες οχημάτων οδηγούν επικίνδυνα κάνοντας επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων και προκαλούν υπέρμετρο θόρυβο με τις τροποποιημένες εξατμίσεις μηχανών ή αυτοκίνητων και τα ηχοσυστήματα των σταθμευμένων ή διερχομένων αυτοκινήτων.

Οι παραβάσεις του ΚΟΚ της επικίνδυνης οδήγησης και του θόρυβου δεν είναι μόνο επικίνδυνα αλλά κάνουν το περιβάλλον ανυπόφορο διότι καθιστούν τους συγκεκριμένους οδούς επικίνδυνους και από τον εκνευριστικό ήχο τοίχοι και τζάμια τρίζουν διαταράσοντας την ηρεμία κάθε στιγμή της ημέρας ιδιαίτερα δε τις ώρες κοινής ησυχίας.

Παρακαλώ όπως αναλάβετε δράση.

Δ.Φ.

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση ενός πλάνου για την περιοχή πιο κάτω:

Mε απλές παρεμβάσεις και ελάχιστο κόστος θα:
✅ Βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων της περιοχής
✅ Θα αποτραπεί θανατηφόρο τροχαίο που είναι θέμα χρόνου να συμβεί (ήδη στο σημείο έχουν χάσει τη ζωή τους δυο νέοι άνθρωποι στο παρελθόν)
✅ Θα πάψει να είναι κέντρο συνάντησης παραβατικών οδηγών η περιοχή (αυτοκίνητα με ηχοσυστήματα, εξατμίσεις και βελτιώσεις)
Μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ. – Μπόσδα και το κομμάτι της Φιλαδελφείας έως τις γραμμές του τραίνου “ήπιας κυκλοφορίας”
Τα σαμαράκια να είναι υπερυψωμένο πλακόστρωτο, που συναντάμε σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις.
Η Δημοτική Αρχή, πρέπει να επέμβει άμεσα και η Αστυνομία να εντείνει τις περιπολίες στην περιοχή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ