Σύμη: Συνεχίζεται η αγωνία για τον Βρετανό δημοσιογράφο – Η επικίνδυνη διαδρομή που ακολούθησε


Μάικλ Μόσλεϊ: Όπως είπε η σύζυγος του είχε μαζί του ένα χακί τσαντάκι, ένα μπουκαλάκι νερό, το πορτοφόλι του κι ένα ρολόι απλό κι όχι «έξυπνο»

Για 5η ημέρα δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα ίχνος ζωής από τον γνωστό παρουσιαστή του BBC με όλη τη Σύμη να τον αναζητά.

Κάτοικοι του νησιού αλλά και τουρίστες ερευνούν μαζί με τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς το βουνό πάνω από το Πέδι από τη πλευρά της Αγίας Μαρίνας καθώς η τελευταία κάμερα τον συλλαμβάνει να περνά μπροστά από σπίτι που βρίσκεται στη έξοδο του χωριού και να ακολουθεί το μονοπάτι.

Από τότε είναι σα να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. Την ώρα που οι έρευνες είναι σε εξέλιξη η σύζυγος του Κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση καθώς οι αστυνομικοί ήθελαν να γνωρίζουν κάθε αντικείμενο που είχε πάνω του έτσι ώστε σε περίπτωση που εντοπίσουν κάτι στο βουνό να γνωρίζουν αν είναι δικό του ή όχι.

Όπως είπε η σύζυγος του είχε μαζί του ένα χακί τσαντάκι, ένα μπουκαλάκι νερό, το πορτοφόλι του κι ένα ρολόι απλό κι όχι «έξυπνο».

Επίσης στην πρώτη της κατάθεση είχε αναφέρει πως ο σύζυγος της αγαπούσε το βουνό και συχνά του άρεσε να φεύγει μονος του. Ωστόσο τίθεται ένα ερώτημα :Γιατί άφησε εκείνη την ημέρα το κινητό στο σπίτι που φιλοξενούνταν στον Γιαλό.

Όπως ανάφεραν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής που πραγματοποιουν συνεχείς έρευνες για τον εντοπισμό του, δεν αποκλείτα και υο σενάριο να έχει πέσει σε κάποια χαράδρα ή σπηλιά


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ