Σύμη: Συγκλονίζει ο κάμεραμαν της ΕΡΤ που εντόπισε τον Μάικλ Μόσλεϊ – Οι δηλώσεις στο Sky News


Συγκλονίζει ο κάμεραμαν της ΕΡΤ που βρήκε τον Μάικλ Μόσλεϊ στα βράχια της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη – Συγκλονίζει μιλώντας στο Sky News

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πέντε ημέρες ερευνών, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Ο παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε νεκρός από τον κάμεραμαν της ΕΡΤ, Αντώνη Μυστιλόγλου, ο οποίος χάρις την κάμερα του και το ζουμ του Iphone είδε το άψυχο σώμα του 67χρονου Βρετανού.

Ο κάμεραμαν μίλησε στο SkyNews για την στιγμή που εντόπισε στοιχεία στην βραχώδη περιοχή της Αγίας Μαρίνας και πώς κατάλαβε ότι πρόκειται για τον Μάικλ Μόσλεϊ.

«Καθόμασταν όλοι οι ρεπόρτερ σε αυτό το καφέ μπαρ και αποφασίσαμε να πάμε με το σκάφος να πάρουμε μερικά πλάνα μέσω θαλάσσης.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είδα μερικά πράγματα μέσα στη θάλασσα κοντά στα βράχια κάναμε ζουμ δεν είδαμε τίποτα. Και όταν πήγαμε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας παρατήρησα στο τέλος της παραλίας, κάτι μαύρο. Δεν ήμουν σίγουρος.

Έκανα ζουμ με την κάμερα όσο πιο πολύ μπορούσα, ήταν περίπου 300 μέτρα μακριά. Είδα κάτι για το οποίο δεν ήμουν σίγουρος. Είπα στον δήμαρχο που καθόταν αριστερά μου και μου είπε όταν επιστρέψουμε θα τσεκάρουμε ξανά. Αυτό κάναμε. Ήρθαμε πιο κοντά περίπου διακόσια μέτρα και έκανα πάλι ζουμ αλλά ήταν μικρή η ανάλυση. Οπότε όταν επιστρέψαμε στην καφετέρια παίξαμε ξανά το πλάνο και τραβήξαμε μια φωτογραφία την οθόνη με το iphone. Κάναμε ξανά ζουμ και τότε είδαμε καθαρά ότι υπάρχει ένας άνδρας ξαπλωμένος κάτω με το χέρι στην κοιλιά του και ένα ρολόι και στο άλλο χέρι είχε την τσάντα του.», περιέγραψε αρχικά.

«Η περιγραφή ήταν ακριβώς ίδια με τον άνδρα που ψάχναμε. Λυπάμαι ειλικρινά για την οικογένεια. Λυπάμαι που ήμουν εγώ αυτός που τον βρήκε.», είπε ο κάμεραμαν της ΕΡΤ και δάκρυσε.

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα. Τίποτα περισσότερο»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ