Κρήτη: 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος – Μπήκε στο παραβάν μαζί με τον πατέρα του


Το «βάπτισμα» της εκλογικής διαδικασίας πήρε το πρωί της Κυριακής 9/6 ο 10 μόλις μηνών γιος του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

Ο 10 μόλις μηνών γιος του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, «συνόδευσε» τον πατέρα του στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τις ευρωεκλογές 2024.

Σύμφωνα με το flashnews.gr πατέρας και γιος γύρω στις 11:00 προσήλθαν στο 257 εκλογικό τμήμα του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων Κρήτης.

Ο μικρότερος σε ηλικία ψηφοφόρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά την επιλογή των ψηφοδελτίων από τον δήμαρχο Χανίων μέσα στο παραβάν και αμέσως μετά βοήθησε στο να πέσει στην κάλπη ο φάκελος με το ψηφοδέλτιο.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δήλωσή του ανέφερε: «Μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία σήμερα, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ευρωκοινοβουλίου, για την ανάδειξη του σώματος που θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, καθοριστικά, τόσο για το εθνικό, όσο και για το τοπικό επίπεδο.

Σημασία έχει ο κόσμος να συμμετέχει, σημασία έχει να στείλει και να επιλέξει αυτούς που θεωρούν ότι θα εκπροσωπήσουν καλύτερα τα συμφέροντα των επόμενων γενεών, τα συμφέροντα των παιδιών μας και τα συμφέροντα όλων αυτών των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Κυρίως όμως πρέπει να τονίσουμε τη συμμετοχή. Να προτρέψουμε τον κόσμο να έρθει, να συμμετάσχει σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία και να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον. Καλή ψήφο σε όλο τον κόσμο».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ