Δειπνοσοφιστήριον: Η Συναρπαστική Πορεία Γεύσης & Πάθους συνεχίζεται και εμπλουτίζεται


Τα μενού μας για εταιρικές και κοινωνικές δεξιώσεις αντανακλούν το πάθος μας για την αριστεία

Το Δειπνοσοφιστήριον εδώ και 27 χρόνια χαράζει μια πορεία που αντανακλά το πάθος, την επιμονή και την αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.

Σε αυτά τα 27 χρόνια, η εξέλιξη του Δειπνοσοφιστήριον υπήρξε συνεχής και ανανεωτική. Από την πρώτη μέρα, αναζητούσαμε την καινοτομία σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών μας καταφέρνοντας έτσι να αναπτύσσουμε τη γκάμα των υπηρεσιών μας ώστε να ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας.

Τα μενού μας για εταιρικές και κοινωνικές δεξιώσεις αντανακλούν το πάθος μας για την αριστεία. Δημιουργούμε εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες με μεσογειακές και διεθνής αναφορές, εξειδικευμένα vegan και kosher menu, μέχρι εντυπωσιακές exclusive υπηρεσίες bar με molecular εφαρμογές.

Επίσης το Δειπνοσοφιστήριον διαχειρίζεται αποκλειστικά επτά χώρους εστίασης στην Αττική, που λειτουργούν όλη την ημέρα.

Πρόκειται για το βραβευμένο με 2 MICHELIN stars και 1 Green Star γαστρονομικό κόσμημα Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το Natu που βρίσκεται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, τα καφέ – εστιατόρια του Μουσείου Μπενάκη στο Κολωνάκι και στην οδό Πειραιώς 138, το εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, το cafe του Ωδείου Αθηνών, το εντευκτήριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας (Pierce – Deree – ALBA) στην Αγία Παρασκευή και του νεόδμητου Νηπιαγωγείου & Δημοτικού στα Σπάτα και τα members – only εστιατόρια στην Αθηναϊκή Λέσχη και στο Ecali Club (Hill 15).

Σε αυτούς τους ιδιαίτερους χώρους μπορείτε να απολαύσετε την κουζίνα μας, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο gourmet προτάσεις.

Πρωτοπόροι στην γαστρονομία αλλά και πρωτοπόροι στο Καμία Απώλεια – Καμία Σπατάλη

Το Δειπνοσοφιστήριον έχει υιοθετήσει ένα μοντέλο εργασίας και χρήσης υλικών που σέβεται και τους πόρους της φύσης, αλλά και τις ανθρώπινες ανάγκες. Ακολουθούμε με προσήλωση το βιώσιμο μοντέλο στην κουζίνα μας, ώστε να δημιουργηθεί στη συνείδηση των πελατών μας η σημασία της αειφορίας (και) στη γαστρονομία.

Αυτό συμβαίνει ακολουθώντας προδιαγραφές και πρωτόκολλα προστασίας του περιβάλλοντος και εκμηδένισης της σπατάλης.

Για τον λόγο αυτό ελέγχουμε την ποσότητα των πρώτων υλών που παραγγέλνουμε και αποθηκεύουμε ανάλογα με τη δυναμική και την προσέλευση των πελατών, ώστε να μην καταλήγουν στα σκουπίδια λόγω υπερσυσσώρευσης και αλλοίωσης, αλλά και φροντίζουμε τα υπολείμματα των εδεσμάτων να μην πετιούνται στα σκουπίδια αλλά να χρησιμοποιούνται ως λιπάσματα ώστε να ανακυκλώνονται τα θρεπτικά συστατικά τους.

Ασφαλώς υπάρχει ανακύκλωση συσκευασιών και τροφίμων, καθώς επίσης σύντομα με τον ειδικό κάδο θα μπορούμε εύκολα να κάνουμε κομποστοποίηση υπολειμμάτων από φρούτα και λαχανικά. Τέλος σε περίπτωση που περισσεύει το φαγητό, αυτό διοχετεύεται σε κοινωφελείς οργανισμούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :

Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564 Αθήνα

e: [email protected]

τ:210-6206155

f: 210 6206165


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ