Οι Coldplay καλούν το κοινό να παίξει στο βιντεοκλίπ που θα γυρίσουν στο Ηρώδειο


Οι Coldplay σήμερα το απόγευμα περιμένουν τους φίλους τους στο Ηρώδειο. Όσα πρέπει να γνωρίζετε 

Coldplay έδωσαν δύο μαγικές, ιστορικές συναυλίες στο ΟΑΚΑ, στις 8 και 9 Ιουνίου, που θα θυμόμαστε για καιρό, όσοι βρεθήκαμε σε αυτές. Ωστόσο, οι εκπλήξεις του συγκροτήματος δεν έχουν σταματήσει ακόμα.

Η μπάντα του Κρις Μάρτιν σήμερα θα βρεθεί στο Ηρώδειο για τα γυρίσματα του νέου τους μουσικού βίντεο, καλώντας τους φαν τους να συμμετάσχουν στο βιντεοκλίπ.

Το κάλεσμα των Coldplay ανέβηκε σήμερα σε story στα social media, αναφέροντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και οδηγίες για όσους θέλουν να παίξουν στο κλιπ της δημοφιλούς μπάντας:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video

Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41

17:00 με 23:00

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

coldplay-herodion.jpg
To βίντεοκλιπ των Colplay πιθανόν αφορά στο νέο τραγούδι που παρουσίασαν στον κλείσιμο της δεύτερης συναυλίας τους στο ΟΑΚΑ, με τίτλο «All my Love»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ