Πτήση τρόμου από Μαγιόρκα προς Βιέννη: Αεροπλάνο εξέπεμψε σήμα κινδύνου λόγω χαλαζιού


Ζημιές σε αεροπλάνο που χτυπήθηκε από χαλάζι την ώρα που πλησίαζε στον προορισμό του – Τρομοκρατήθηκαν οι επιβάτες

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε αεροσκάφος της Austrian Airlines που ταξίδευε από την Πάλμα της Μαγιόρκας προς τη Βιέννη, λόγω χαλαζόπτωσης, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν τραυματίστηκε κανένας επιβάτης.

«Σύμφωνα με το πληρωμα, η καταιγίδα αυτή δεν φαινόταν στο μετεωρολογικό ραντάρ», ανέφερε η εταιρεία με δήλωσή της στο Γαλλικό Πρακτορείο τονίζοντας ότι πρόκειται για επεισόδιο μερικών δευτερολέπτων.

Ένα αεροπλάνο της εταιρείας Austrian Airlines προερχόμενο από την Πάλμα της Μαγιόρκας έπεσε σε χαλαζόπτωση χθες, Κυριακή, το απόγευμα, καθώς πλησίαζε στη Βιέννη. «Σύμφωνα με το πληρωμα, η καταιγίδα αυτή δεν φαινόταν στο μετεωρολογικό ραντάρ», εξήγησε η εταιρεία σε δήλωσή της προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σε φωτογραφίες που μεταδόθηκαν στην τηλεόραση φαίνεται ότι οι υαλοπίνακες του κοκπιτ είχαν σημάδια από χτυπήματα ενώ έλειπαν πάνελ από τη μύτη του αεροπλάνου.

«Νομίζω ότι βρισκόμασταν περίπου 20 λεπτά πριν από την προσγείωση όταν μπήκαμε σε ένα σύννεφο από χαλάζι και καταιγίδα και άρχισαν οι αναταράξεις. Μπορούσαμε σίγουρα να νιώσουμε το χαλάζι να πέφτει στο αεροπλάνο και ήταν αρκετά δυνατό» έγραψε επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ