Κόρτνεϊ Κοξ: «Σταμάτησα να αναγνωρίζω τον εαυτό μου από τις πλαστικές»


Η Μόνικα Γκέλερ από τα Φιλαράκια, που από πολύ νωρίς άρχισε να επεμβαίνει στο πρόσωπό της -από την εποχή που ακόμα προβαλλόταν η σειρά-, έφτασε κάποια στιγμή από τις πλαστικές στο σημείο που έγινε αγνώριστη. Ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό, όπως λέει η ίδια σήμερα…

Η, 54χρονη πια, Κόρτνεϊ Κοξ αποφάσισε πριν από δύο χρόνια να δώσει ένα τέλος σε αυτό το άσχημο παιχνίδι που είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς στη ζωή και την καριέρα της. Η ίδια είπε στο People: «Προσπάθησα να είμαι σε επαφή με τον χρόνο με έναν τρόπο που να ήταν κάτι πέρα από συντήρηση. Δεν το συνειδητοποίησα, μέχρι που μια μέρα έκανα, κατά κάποιον τρόπο, ένα βήμα πίσω και είπα ‘Σκατά. Δε μοιάζω με τον εαυτό μου πια. Οπότε τώρα προσπαθώ να αγκαλιάσω το ποια είμαι και το ότι μεγαλώνω με ο,τι μου έδωσε ο Θεός, όχι αυτά που προσπαθούσα να αλλάξω. Τα πράγματα με τα οποία δεν είμαι τόσο άνετη με τον εαυτό μου, είναι πράγματα που συνεχίζω να δουλεύω ώστε να αναπτυχθώ και να αλλάξω».

Η ηθοποιός σταμάτησε ακόμα και να χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ συχνά είναι εντελώς άβαφτη, ή ελάχιστα μακιγιαρισμένη.

«Το να γερνάς στο Χόλιγουντ δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα», έχει πει στο παρελθόν. «Νομίζω ότι υπάρχει μια πίεση για τη διατήρηση της εικόνας σου, όχι μόνο λόγω της φήμης που έχεις κερδίσει, αλλά απλά και μόνο για να μπορείς να είσαι μια εργαζόμενη γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία», πρόσθεσε.

«Έχω πάρει όμως τα μαθήματα μου. Νομίζω ότι προσπάθησα να συμφιλιωθώ με το πέρασμα του χρόνου, προσπάθησα να κυνηγήσω αυτό που πραγματικά δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Μερικές φορές, στην προσπάθεια αυτή, γυρνάς και βλέπεις τον εαυτό σου και λες ‘Ω, Θεέ μου’. Eίναι κάτι φριχτό. Έχω κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνω, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι μόνιμο. Πλέον έχω ένα νέο σύνθημα ζωής: ‘Άστο ως έχει’».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ