Τέλος η σεζόν ο Τεόντοσιτς. Τι ανακοίνωσε ο Σέρβος


Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποφάσισε τελικά να μην επιστρέψει στην Ευρώπη και θα μείνει εκτός για να ξεκουραστεί ενόψει των αγώνων με την Εθνική Σερβίας και το Μουντομπάσκετ της Κίνας το 2019.

Τα σενάρια για επιστροφή του Τεόντοσιτς στην Euroleague, διέψευσε τελικά και επίσημα ο Σέρβος γκαρντ, υποστηρίζοντας ότι θέλει να ξεκουραστεί το προσεχές διάστημα και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας.Οι δηλώσεις του Τεόντοσιτς

«Θα παίξω αυτά τα δύο παιχνίδια με την Εθνική, τα οποία θα είναι τα τελευταία μου για την τρέχουσα σεζόν. Αποφάσισα να ξεκουραστώ και μην αγωνιστώ σε κάποια άλλη ομάδα ως το τέλος της σεζόν, ώστε να προετοιμαστώ για τη νέα χρονιά μέσω της Εθνική. Θα δουλέψω ατομικά και θα συγκεντρωθώ στην Εθνική.

Είμαι πάντα χαρούμενος, όταν παίζω με την Εθνική. Το απολαμβάνω. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πάρει έστω μία νίκη και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την αποχώρηση από τους Κλίπερς: «Πρώτη φορά αποδεσμεύτηκα από μία ομάδα. Δεν είναι εύκολο να το σκέφτεσαι από αυτή την πλευρά. Ωστόσο, το ήθελα, δεν ήταν μόνο αυτό. Υποφέραμε και οι δύο. Δεν ήθελα να με ανταλλάξουν και να βρεθώ σε μία ομάδα που δεν θα έπαιζα. Είμαι ικανοποιημένος από ό,τι έγινε κι έχουμε καλές σχέσεις» .


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ