Έξαλλοι στη Ρεάλ. Τα “μπινελίκια” και οι φωνές για “ληστεία”. video


Η Μπαρτσελόνα νίκησε 94-93 τη Ρεάλ στην παράταση και κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας! “Πυρ και μανία” οι Μαδριλένοι με τη διαιτησία του τελικού.

Έξαλλοι εμφανίστηκαν οι παίκτες της Ρεάλ μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας. Οι Μαδριλένοι θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τη διαιτησία του αγώνα (μέτρησε λανθασμένα το νικητήριο καλάθι των Καταλανών, ενώ λίγο πριν δεν δόθηκε καταφανέστατο αντιαθλητικό στον Σίνγκλετον).

Με ένα βίντεο που πόσταραν στα social media, οι “μερένγκες” παρουσιάζουν τα λάθη που θεωρούν ότι τους έκαναν “ζημιά” στους τελικούς Κυπέλλου μπάσκετ το 2018 και το 2019. “Αυτές είναι οι διαιτητικές αποφάσεις που καθόρισαν δύο τελικούς Κυπέλλου”, είναι η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Την ίδια στιγμή, ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε, εμφανίζει αρκετούς παίκτες να βρίζουν και να ωρύονται στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του τελικού. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς (με πρώτο τον Ρέγες) φώναζαν: “Αυτό είναι ληστείς”.

Να αναφέρουμε ότι ο διευθυντής της Ρεάλ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, τόνισε πως εάν δεν δικαιωθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θα σκεφτεί σοβαρά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ