Αποκαλυπτήρια της Alfa Romeo στη Βαρκελώνη (+video)


Oι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας παρουσίασαν το μονοθέσιο με την κωδική ονομασία C38 και τα επίσημα χρώματά του, το οποίο αποκάλυψαν οι οδηγοί της Alfa Romeo: ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 και μέγιστη περσόνα της Formula 1, Kimi Raikkonen, και ο πρωτοεμφανιζόμενος Antonio Giovinazzi. Λίγες μέρες πριν είχαμε δει την «ερωτική» εμφάνιση του ιταλικού μονοθεσίου, στα πλαίσια του Αγίου Βαλεντίνου. O 26χρονος μάλιστα, είναι ο πρώτος Ιταλός που θα οδηγήσει ιταλικό μονοθέσιο από εποχής Giancarlo Fisichella στην Ferrari, 10 χρόνια πριν.

Η Alfa Romeo C38 είναι βαμμένη σε κόκκινο και άσπρο χρώμα, τον ίδιο συνδυασμό που χρησιμοποιούσε και πέρυσι η Sauber, όπως ονομαζόταν τότε η ομάδα, ωστόσο εφέτος επικρατεί περισσότερο το κόκκινο. Το «φωτοστέφανο» είναι βαμμένο κόκκινο, ενώ το λογότυπο της Alfa Romeo έχει μια πιο κυρίαρχη θέση στο κάλυμμα του κινητήρα.

Η νέα εποχή για την Alfa Romeo άρχισε καλά, καθώς ο Raikkonen «έγραψε» 33 γύρους χωρίς προβλήματα στο Φιοράνο, όπου οι άνθρωποι της ολοκλήρωσαν μια σειρά ελέγχων στην αεροδυναμική, το «στήσιμο» και την ψύξη του μονοθεσίου. Ο Φινλανδός κάθεται στη θέση του οδηγού σήμερα (18/2), πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών, ενώ ο Giovinazzi θα οδηγήσει αύριο τη C38.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ