Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στο θάνατο του πατέρα που ξεψύχησε στα χέρια του γιου του


Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Από ανακοπή καρδιάς φέρεται να προήλθε ο θάνατος του 48χρονου άντρα αλβανικής καταγωγής, που βρέθηκε νεκρός με θλαστικά τραύματα και κάταγμα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Κατά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι τα τραύματα δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούν το θάνατο του άντρα.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 20χρονος γιος του θύματος και εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην έβδομη τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας ο νεαρός κατηγορούμενος θα λογοδοτήσει την Τετάρτη (20/02), μετά τη νόμιμη προθεσμία που έλαβε το προηγούμενο 24ωρο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι συνεπλάκη με τον πατέρα του, ύστερα από μεταξύ τους καβγά που προηγήθηκε. Το επεισόδιο συνέβη το περασμένο Σάββατο, ενώ στα χέρια του 20χρονου βρέθηκαν εκδορές. Το θύμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έφερε θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ