Νίκος Ιωαννίδης:«Με τη Χρύσα Παππά και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη προπονούμαστε στις πολεμικές τέχνες»


Ο Νίκος Ιωαννίδης, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλα. 

Ο ηθοποιός, μίλησε για το θέατρο, ενώ αποκάλυψε και ονόματα ηθοποιών οι οποίοι έχουν προπονηθεί μαζί του στις πολεμικές τέχνες!

Παράλληλα, εκπαιδεύεις και ηθοποιούς στη σκηνική μάχη.

Ναι, για πάρα πολλά χρόνια ασχολιόμουν με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Με τα χρόνια είμαι πλέον εκπαιδευτής και γυμναστής, ενώ στην Ελλάδα στήνω αυτήν τη στιγμή τη «σκηνική μάχη» ένοπλη και άοπλη, η οποία χρησιμοποιείται στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο. Είναι κάτι το οποίο στη χώρα μας είναι σε αρχικό επίπεδο, ενώ στο εξωτερικό αποτελεί βασικό μάθημα. Θέλω πολύ να το εξελίξω.

Ποιοι ηθοποιοί έχουν περάσει από τα χέρια σου;

Με τη Χρύσα Παππά, που βλέπουμε στο «Τατουάζ», και με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη προπονούμαστε στις πολεμικές τέχνες. Αυτήν την εποχή γενικότερα κάνω μαθήματα στο «Dance on stage» της Άννας Αθανασιάδη στο Κολωνάκι.

Θεατρικά τι ετοιμάζεις;

1η Μαρτίου ξεκινάμε με τη «Δεσποινίς Τζούλια» στο Από Μηχανής Θέατρο. Πρόκειται για ένα κλασικό έργο του Στρίνμπεργκ, όμως εμείς κάνουμε ένα πολύ ιδιαίτερο ανέβασμα σε σκηνοθεσία του Κώστα Φίλίππογλου. Την παράσταση την έχουμε χαρακτηρίσει ακατάλληλη κάτω των 18 γιατί έχει επικεντρωθεί λίγο παραπάνω στην επιβολή των χαρακτήρων. Η οποία επιβολή μπορεί να είναι σεξουαλική, καταστάσεων, χαρακτήρα κ.ο.κ. Είναι κάτι πάρα πολύ δυνατό, λέει στο 7 μέρες TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ