Νέο SUV από την Subaru στην Γενεύη


H Subaru παρουσιάζεται ιδιαίτερα δραστήρια τον τελευταίο καιρό. Μετά τις κορυφαίες εκδόσεις του WRX STI και το ολοκαίνουργιο Legacy, σειρά παίρνει η κατηγορία των SUV.

Το Viziv Adrenaline Concept θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον – ειδικά μετά την πρώτη teaser φώτο, που κυκλοφόρησε η ιαπωνική εταιρία. Παρόλο το σκοτάδι που επικρατεί, η αιχμηρή διαμόρφωση του μπροστινού μέρους και ο μυώδης σχεδιασμός του υπόλοιπου αμαξώματος δεν κρύβονται. Ιδιαίτερα στο πίσω μέρος διακρίνουμε τους φαρδείς ώμους και την κεκλιμένη γραμμή της οροφής, η οποία σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό των πίσω παραθύρων αποκαλύπτουν μια τεχνοτροπία κουπέ-SUV.

Προς το παρόν -και απολύτως αναμενόμενα- δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για το ποιόν του μοντέλου. Βάσει εμφάνισης θα μπορούσε να αποτελέσει τον άμεσο ανταγωνιστή του πολυαναμενόμενου CUPRA, το οποίο θα βρίσκεται κοντά σε εμφάνιση και προσανατολισμό. Το μοτέρ για γρήγορες επιδόσεις υπάρχει, με την μορφή του 2λιτρου υπερτροφοδοτούμενου boxer των 260 ίππων που είδαμε στο νέο Legacy. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον προπομπό του επόμενου XV.

Όπως και να ‘χει, είναι πολύ θετικό το γεγονός που βλέπουμε τις «Πλειάδες» ενεργές και με όρεξη για παρουσίαση δυναμικών αυτοκινήτων. Περισσότερα στις 5 Μαρτίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ