Θρίλερ στη Σύρο: Η Αγγελική Νικολούλη και η μοιραία νύχτα – Τι συνέβη μετά το Silver Alert


Η υπόθεση μοιάζει να έχει βγει από ταινία, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή και εκτυλίχθηκε στη Σύρο. Συγγενείς νεαρού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί για ημέρες, ζητούν τη βοήθεια της Αστυνομίας αλλά και της δημοσιογράφου, Αγγελικής Νικολούλη. Κανείς, όμως, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cyclades24.gr, πριν από λίγο καιρό συγγενείς και φίλοι του είχαν ανησυχήσει επειδή, δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του. Μάλιστα, είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του συγκεκριμένου ατόμου, απασχολώντας μάλιστα και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», ενώ είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Ο νεαρός τελικά που θεωρούνταν αγνοούμενος για τους συγγενείς του, όχι μόνο αποδείχθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του, αλλά το είχε ρίξει και σε ύποπτες «δουλειές».

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των Αρχών, ο «εξαφανισμένος» νεαρός ήταν ο άνθρωπος πίσω από τις τέσσερις διαρρήξεις που σημειώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Φεβρουαρίου στη Σύρο.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο ίδιος μαζί με έναν συνεργό του που διαφεύγει τη σύλληψη, φέρονται να είχαν διαρρήξει ένα απομονωμένο σπίτι από το οποίο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο ένα ακριβό κινητό που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του.

Πλέον, η επόμενη πράξη της απίστευτης αυτής ιστορίας που ξάφνιασε το νησί θα παιχτεί στα δικαστήρια, όπου ο νεαρός δράστης θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ