Τεχνολογικό θαύμα: Αυτή είναι η mini κρυφή κάμερα που θα σου λύσει τα χέρια σε σπίτι και γραφείο


Αυτή η ασύρματη κάμερα ασφαλείας, με νυχτερινή λήψη και αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης μικρότερη από μια κυβική ίντσα είναι το τελευταίο τεχνολογικό θαύμα

Παρακολουθείς τα πάντα διακριτικά. Αν μπήκαν κλέφτες στο σπίτι ή το γραφείο της δουλειάς σου, τυφλά σημεία που θέλεις να επιτηρήσεις (γκαράζ, αποθήκη, κάποιο δωμάτιο της οικίας σου ή κάποιον χώρο της εργασίας σου). Μπορείς να το “φορέσεις” επάνω σου με το ειδικό κλιπ στήριξης που περιλαμβάνει!

Ενεργοποιείται αφού ανιχνεύσει κίνηση με αποτέλεσμα να καταγράφει μόνο όταν υπάρχει λόγος στο σημείο που θα τοποθετηθεί! Διαθέτει ισχυρό μικρόφωνο ευρείας λήψης ενώ περιλαμβάνει ως δώρο κάρτα καταγραφής 8 giga και ειδικό κλιπ για να την τοποθετείται ακόμα και στα ρούχα σας!

Συνδέεται με υπολογιστή ή και τηλεόραση ενώ είναι εξαιρετικά διακριτική, σχεδόν αόρατη!

Ο MrClick κάνει το δικό του θαύμα και την προσφέρει μόνο για λίγες ώρες και τους αναγνώστες μας στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Μόνο με 22 €!

Tι περιλαμβάνει αυτό το τόσο μικρό τεχνολογικό θαύμα όμως; Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

  • VIDEO FORMAT: AVI
  • VIDEO CODING: M-JPEG
  • ΑΝΑΛΥΣΗ: 1280 x 720
  • 30 FRAMES/SECOND
  • ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ: 16:9
  • ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ: WINDOWS/MAC/LINUX/VISTA
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΕΡΊΠΟΥ 100 ΛΕΠΤΑ
  • ΜΠΑΤΑΡΙΑ: 200mAh ΛΙΘΊΟΥ
  • DC -5V
  • ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΥΠΟΥ TF CARD (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 8GB)



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιρβάνα 3, 11145, Κάτω Πατήσια, www.mrclick.gr

Το MrClick αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που σκοπό της και στόχος της έχει την κάλυψη των αναγκών των πελατών της για φθηνά πλην όμως ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Με την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη για την κουζίνα και το σπίτι σας, αξεσουάρ, διάφορα είδη gadgets και έξυπνα προϊόντα που κάνουν την ζωή σας και την καθημερινότητα σας πιο εύκολη τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, άνετα και ευχάριστα.

Τα προϊόντα μας κατόπιν της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας φτάνουν στα χέρια σας εντός 24 έως 48 ωρών, επιλέγοντας εσείς τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Δείτε και αυτό το προϊόν:

 

Έφτασε η ώρα να γίνουν δικά σου – Νέα μοναδική τιμή για τα ασύρματα ακουστικά «airpods»

Διώξε τους κλέφτες από το αυτοκίνητό σου – Πάρκαρε με ακρίβεια – Κατέγραψε τα πάντα όταν οδηγάς! Με τη διπλή κάμερα/καθρέπτη που ήρθε στην Ελλάδα

Αυτό είναι το «μαγικό» πατάκι μπάνιου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ