Η viral… γιαγιά που ξεμάτιαζε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον τελικό (βίντεο)


Την… viral γιαγιά των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, την διάσημη πλέον κ. Καίτη Φουστέρη, η οποία σε πολλά βίντεο φαίνεται να… ξεματιάζει τους παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα Ελλάδας με σκοπό εκείνοι να παίξουν καλά, φιλοξένησε η Φαίη Μαυραγάνη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα».

Viral έγινε η γιαγιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία σε πολλά βίντεο φαίνεται να… ξεματιάζει τους παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα Ελλάδας με σκοπό εκείνοι να παίξουν καλά.

Η κα Καίτη Φουστέρη μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα», και ανέφερε πως είναι 76 ετών και υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό από 10 χρονών, όπου πήγαινε στους αγώνες με τα 4 αδέλφια της. «Εμείς γεννηθήκαμε στα Ιλίσια, έχω 4 αδέλφια αγόρια. Με έπαιρναν μαζί τους στον Παναθηναϊκό, πλέον ξέρω να πάω και με κλειστά μάτια» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το… ξεμάτιασμα, η κα Καίτη είπε πως «να σας πω την αλήθεια ξεμάτιασα και τις 2 ομάδες όταν μπήκα μέσα, για να τα πάνε καλά. Στη συνέχεια σταύρωνα τα παλικάρια μας, τα παιδιά του Παναθηναϊκού, κάθε φορά που ετοιμάζονταν να βάλουν καλάθι, και έλεγα η Παναγιά μαζί σας. Μόλις έμπαινε το καλάθι, σταματούσα. Νομίζω ότι βοηθάει, όταν παρακαλάς με την καρδιά και την ψυχή σου την Παναγία, εκείνη σου κάνει το χατίρι».




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ