Κρατούμενος στη ΓΑΔΑ ο 52χρονος ποινικολόγος – Ξυλοκόπησε άγρια την 37χρονη σύζυγό του – Απολογείται αύριο


Για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του κατηγορείται ο γνωστός ποινικολόγος των Αθηνών, ο οποίος κρατείται μέχρι την αυριανή απολογία του

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, επίσης δικηγόρο, η οποία ωστόσο δεν έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δικηγόρος μαζί με την σύζυγό του μετέβησαν σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ, με την 37χρονη γυναίκα να είναι σε άσχημη κατάσταση. Τόσο η ίδια όσο και ο -πλέον- κατηγορούμενος, ισχυρίστηκαν πως είχε πέσει από την σκάλα.

Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και ειδοποίησε την αστυνομία, επέμεινε ότι τα τραύματα της 37χρονης προκλήθηκαν από ανθρώπινη παρέμβαση.

Τόσο η 37χρονη όσο και ο γνωστός ποινικολόγος μετέβησαν στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας, με την γυναίκα να επιμένει πως έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε, χωρίς να υποβάλει μήνυση. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε την σύλληψή του, και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του όπου του ασκήθηκε η ποινική δίωξη.

Σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν δυο χρόνια, μίλησαν εκτενώς για τις διαφωνίες τους.

Ο 52χρονος ποινικολόγος είχε πει: “Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας”.

Τι δήλωνε πριν δυο χρόνια η επίσης δικηγόρος 37χρονη σύζυγός του;

«Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς. Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ