Κάνει αυτό η γυναίκα σου; Φίλε στα έχει… “φορέσει” σίγουρα


Αν η γυναίκα σου κάνει αυτό τότε στα έχει… “φορέσει” σίγουρα – Φίλε άνδρα δώσε προσοχή στο άρθρο που ακολουθεί

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σεξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων και -μεταξύ άλλων- διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον oργασμo, όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας.

Αναλυτικότερα στην μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους.

Κάνει αυτό η γυναίκα σου; Φίλε στα έχει… “φορέσει” σίγουρα

Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται opγασμo πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Και, ναι, όντως μπορούν να προσποιηθούν opγασμo και οι άντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό…

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.

Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά oργασμo με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται.

Οι γυναίκες που προσποιούνται opγασμo είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αντιθέτως, η συχνότητα του opγασμoύ δε φαίνεται να επηρεάζει τις «παράνομες» σχέσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ