5 λόγοι για να ταξιδέψετε στο Μόναχο!


Το Μόναχο είναι η πόλη που ενσαρκώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο το «γερμανικό όνειρο» στην σκιά των βαυαρικών Άλπεων. Με ιστορία που χάνεται στον 12ο αιώνα, η πρωτεύουσα της Βαυαρίας έχει χτίσει αθόρυβα και με αυτοπεποίθηση μια πολύπλευρη προσωπικότητα με πτυχές που γοητεύουν.

Εδώ δένουν αρμονικά η επαρχιακή ατμόσφαιρα ενός μεγάλου χωριού με το μοντερνισμό μιας σύγχρονης μητρόπολης, το βαυαρικό ρουστίκ των υπαίθριων μπυραριών και του Octoberfest με τα αριστοκρατικά παλάτια των Βαυαρών ηγεμόνων, το ‘σοφιστικέ’ πνεύμα των πρωτοποριακών θεατρικών σκηνών και των παγκόσμιας κλάσης μουσείων με το πολυτελές lifestyle και την άνετη ζωή, τα ειδυλλιακά πάρκα στις όχθες του Ίσαρ με τα καινοτόμα επιχειρηματικά κέντρα διεθνούς εμβέλειας.

Ανάμεσα στην πλούσια ιστορία και την απολαυστική μπύρα, η πρωτεύουσα της Βαυαρίας κρύβει μια πόλη ιδιαίτερα φιλική, με επιβλητικά παλάτια, αχανή πάρκα, εξαιρετικό φαγητό και σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Οι 5 λόγοι για να ταξιδέψετε στο Μόναχο:
Το πασίγνωστο φεστιβάλ μπύρας Oktoberfest που πραγματοποιείται τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, αλλά παρόμοιες καταστάσεις μπορείτε να ζήσετε οποιαδήποτε στιγμή στα αμέτρητα biergartens της πόλης.

Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, δεν θα φύγετε χωρίς να θαυμάσετε τους surfers στον ποταμό Eisbach.

Αν σας αρέσει η χαλάρωση, ο απέραντος Englischer Garten είναι το ιδανικό μέρος για ένα διάλειμμα μέσα στην πόλη.

Μια επίσκεψη στην ιστορική ζυθοποιία Paulaner είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία.

Μια ξενάγηση στο παραμυθένιο κάστρο Neuschwanstein, θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί το συγκεκριμένο κάστρο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ακόμα και για τον Disney.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ