Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Σημειωτόν στην Κηφισίας


Η σημερινή πρωινή κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα. Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις και αυξημένη κυκλοφορία σε αρκετά σημεία, με τον Κηφισό να παραμένει ο κύριος «πρωταγωνιστής» στην κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Συγκεκριμένα:

Κηφισός: Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και καθυστερήσεις να καταγράφονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος του άξονα.

Λεωφόρος Κηφισίας: Παρατηρείται σημαντική κίνηση και στα δύο ρεύματα, δημιουργώντας καθυστερήσεις για τους οδηγούς.

Αττική Οδός: Οι ταχύτητες είναι χαμηλές, ιδιαίτερα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, με τις καθυστερήσεις να κυμαίνονται μεταξύ 5 και 10 λεπτών.

Αθηνών-Κορίνθου: Στο ρεύμα εξόδου, στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί, υπάρχει αυξημένη κίνηση, ενώ στο ρεύμα εισόδου καταγράφεται πυκνή ροή οχημάτων.

Αθηνών-Λαμίας: Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται στο ρεύμα ανόδου, ιδιαίτερα στον κόμβο Καλυφτάκη, από την Βικέλα ως την Λαχανά.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας.

Πειραιάς: Οι οδηγοί κινούνται με αργούς ρυθμούς γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων​​​​​​.

Οι οδηγοί καλούνται να δείξουν υπομονή και να εξετάσουν εναλλακτικές διαδρομές όπου είναι δυνατόν, για να αποφύγουν τις καθυστερήσεις.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ