20λεπτο κυκλικό πρόγραμμα για το πάνω μέρος του σώματος


Χρησιμοποιήστε αυτό το κυκλικό πρόγραμμα στο σπίτι σας για άμεσα αποτελέσματα στο πάνω μέρος του σώματος σας και για ένα δυνατό πυρήνα (κεντρικό τμήμα σώματος που περιλαμβάνει την οσφυϊκή μοίρα (μέση), τη λεκάνη και το ισχίο). Ο πυρήνας είναι από τις σημαντικότερες «αλυσίδες» του ανθρώπινου σώματος.

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα εκγύμνασης για το πάνω μέρους του σώματος θα σας βοηθήσει για την γράμμωση των κοιλιακών και γενικά θα σας δώσει μια fit εμφάνιση.

Είναι ένα εξαιρετικό κυκλικό πρόγραμμα που στοχεύει στην εκγύμναση του πυρήνα, τους στήθους, της πλάτη, των τρικεφάλων και των ώμων σας. Για να το κάνετε δεν θα χρειαστείτε καθόλου εξοπλισμό.

Ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού του προγράμματος, το οποίο αποτελείται κυρίως από γνωστές κινήσεις, είναι η αγαπημένη άσκηση πολλών, η plank (σανίδα) με άγγιγμα στον ώμο. Η άσκηση αυτή εκτελείται τοποθετώντας τα χέρια και τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων, τα χέρια σε πλήρη έκταση όπως θα ήσασταν και στην κορυφή ενός push-up. Ενώ κρατάτε το πυρήνα σας σφιχτά, το σώμα σας σε ευθεία και τους γοφούς σας σταθερούς, θα φέρετε το χέρι σας να ακουμπήσει στον αντίθετο ώμο και μετά το ίδιο με το αντίθετο χέρι και ώμο (θα δείτε και τις εικόνες πιο κάτω για να καταλάβετε καλύτερα πως εκτελείτε αυτή η άσκηση).

Αυτή το πρόγραμμα μπορεί να γίνει άνετα σε ένα δικό σας χώρο, στο σπίτι και θα πρέπει να έχει διάρκεια γύρω στα 20 λεπτά.

Το Πρόγραμμα
Επαναλάβετε και τις 6 ασκήσεις κυκλικά για 5 φορές. Χωρίς ξεκούραση ανάμεσα στις ασκήσεις.

1η ΑΣΚΗΣΗ
Κανονικά Pushup – 20 Επαναλήψεις

2η ΑΣΚΗΣΗ
Ροκανίσματα – 20 Επαναλήψεις

3η ΑΣΚΗΣΗ
Σανίδα με άγγιγμα στον ώμο (Plank with Shoulder Touches) – 10 Επαναλήψεις
Ροκανίσματα
Σημ: Σηκώστε το ένα χέρι από το πάτωμα και αγγίξτε το στο μπροστινό μέρος του αντίθετου ώμου. Τοποθετήστε το χέρι απαλά πίσω στο πάτωμα. Προσπαθήστε να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο σταθεροί την ώρα που θα σηκώσετε το χέρι σας από το πάτωμα για να το ακουμπήσετε στον ώμο.

4η ΑΣΚΗΣΗ
Situp – 20 Επαναλήψεις

5η ΑΣΚΗΣΗ
Κλειστά Pushup – 20 Επαναλήψεις

6η ΑΣΚΗΣΗ
Jack-knife | Κοιλιακοί με σήκωμα ποδιών – 20 Επαναλήψεις

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ