Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει!

Η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου»!

Η γνωστή ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τη σειρά, ενώ αποκάλυψε και τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.  

Ξέρουμε πως μέχρι σήμερα σου έχουν γίνει πολλές φορές προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχεις πει το «ναι»;
Ίσως γιατί μέχρι τώρα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση που να κρίνω πως με έχει ενθουσιάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορώ να την αρνηθώ. Αποφασίζοντας να κάνω παρουσίαση σίγουρα θα χάσω χρόνο από κάτι άλλο. Και επειδή ο χρόνος μου, ειδικά μετά τον ερχομό του παιδιού, είναι περιορισμένος αλλά και η δουλειά που κάνω με καλύπτει πλήρως, για να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει πρέπει η πρόταση να είναι εξαιρετικά δελεαστική. Να αξίζει να θυσιάσω ελεύθερο χρόνο. Να αγχωθώ ίσως για κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Εννοώ δημιουργικό άγχος. Πρέπει, λοιπόν, να είναι κάτι «ουάου». Τότε ναι, θα το κάνω. Είμαι τέλειομανής και ό,τι κάνω θέλω να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέχρι τώρα, λοιπόν, δεν έχει υπάρξει αυτή η πρόταση ή δεν έχω νιώσει εγώ την ανάγκη να το κάνω.
Αν παρουσίαζες εκπομπή, τι θα ήθελες να παρουσιάσεις;

Ίσως κάποιο παιχνίδι. Ένα ευχάριστο concept που δεν θα πρέπει να κρίνω ή να σχολιάζω. Αυτό το βαριέμαι και στη ζωή μου.
Δηλαδή με φίλους δεν κρίνεις πρόσωπα και πράγματα τηλεόρασης;
Προφανώς και θα γίνει, αλλά με χαλαρό τρόπο και χιούμορ.
Εσύ τις κριτικές όσον αφορά στα επαγγελματικά σου πώς τις εισπράττεις;
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει κάτι που να με επηρεάσει. Δεν θυ¬μάμαι κάτι. Περισσότερο νομίζω παλαιότερα είχαν σχολιά¬σει προσωπικά θέματα, λέει στο TV Έθνος. 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here