Άλιμος: Συνελήφθη ο άντρας που είχε αρπάξει αλυσίδα από λουόμενη


Άλιμος: Οι αρχές προχώρησαν σε σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος άρπαξε αλυσίδα από λουόμενη στην παραλία, παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου του ΣΚΑΪ. Το περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο, είναι μέρος μιας μεγαλύτερης επιχείρησης κατά της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο επιχείρησης-σκούπα στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία έγιναν συνολικά 30 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δηλώνουν ανήλικοι και δεν έχουν έγγραφα ταυτότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο νεαρός που συνελήφθη είναι μέλος συμμορίας αποτελούμενης από τουλάχιστον 34 άτομα, η οποία στοχεύει κυρίως ηλικιωμένους και αρπάζει τις αλυσίδες τους. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Ιουνίου σε παραλία του Αλίμου, όταν ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας, ετοιμαζόταν να βγει στον «αέρα».

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη ανέφεραν πως, όταν του επισήμαναν ότι θα μπορούσε να τραυματίσει τη γυναίκα με τον τρόπο που της τράβηξε τον σταυρό, εκείνος απάντησε κυνικά: «Τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;».

Η σύλληψη αυτή έρχεται ως μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας των αρχών να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα και τις συμμορίες που δρουν στην Αθήνα. Οι επιχειρήσεις-σκούπα έχουν ως στόχο να εντοπίσουν και να απομακρύνουν άτομα που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες, συμβάλλοντας στην αύξηση της ασφάλειας των πολιτών.

Δείτε το βίντεο της στιγμής που ο δράστης αρπάζει την αλυσίδα από τη λουόμενη στον Άλιμο, όπως καταγράφηκε από το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ