Μυστικά για εντυπωσιακό βλέμμα

Οι βλεφαρίδες σου για να είναι ωραίες και εντυπωσιακές χρειάζονται φροντίδα. Οι βλεφαρίδες είναι ένα σημείο του προσώπου που τονίζει το βλέμμα και σου ομορφαίνει όλο το πρόσωπο. Γι’ αυτό πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην περιποίηση τους.

Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα θα έχεις ένα υπέροχο βλέμμα με πλούσιες βλεφαρίδες. Το βράδυ πρέπει να ξεβάφεις πάντα το πρόσωπό σου. Μην αφήνεις ποτέ την μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Πολλές φορές με το απλό σαπούνι δεν βγαίνει όλο το προϊόν γι’ αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείς ένα διφασικό προϊόν ντεμακιγιάζ. Με βαμβάκι και απαλές κινήσεις θα αφαιρεθεί όλη η μάσκαρα.

Μην τρίβεις συνέχεια τα μάτια σου. Θα καταλήξεις χωρίς βλεφαρίδες από την κακή αυτή συνήθεια που τραυματίζεις τις βλεφαρίδες από τις ρίζες και τις κάνει να κόβονται πιο εύκολα.

Ήρθε η ώρα να μάθεις το μαγικό προϊόν που θα σου σώσει τις βλεφαρίδες. Το καστορέλαιο λοιπόν είναι το έλαιο που θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Με μια μπατονέτα τοποθέτησε το προσεκτικά στις βλεφαρίδες.

Εκτός από το καστορέλαιο υπάρχουν ειδικές μάσκαρα που θρέφουν τις βλεφαρίδες. Οι συγκεκριμένες μάσκαρα έχουν και χρώμα, οπότε φοράς μόνο ένα προϊόν. Αν θέλεις καλύτερο αποτέλεσμα υπάρχουν πολλά serum σε μορφή μάσκαρα που ενισχύουν πολύ την τρίχα.

Επτά μυστικά

  1. Το πρώτο βήμα είναι να προσέχουμε τις βλεφαρίδες μας. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει κατά καιρούς να τις…τριμάρουμε. Κοινώς να τις κουρεύουμε. Στο εμπόριο υπάρχουν μάλιστα ειδικά ψαλίδια για αυτό το σκοπό.
  2. Αγοράστε μία ειδική χτένα για βλεφαρίδες ή χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι από μία παλιά μάσκαρα (χωρίς υγρό) για να χτενίζετε τις βλεφαρίδες σας. Αυτή η συνήθεια θα τις κρατήσει δυνατές και θα εμποδίσει την θραύση της τρίχας.
  3. Για να αυξήσουμε τις βλεφαρίδες μας με φυσικό τρόπο υπάρχουν κάποιες ειδικές θεραπείες. Για παράδειγμα, η τακτική εφαρμογή ελαιόλαδου ή καστορέλαιου μπορεί να κάνει θαύματα με τον όγκο τους.
  4. Ένας άλλος “σύμμαχος” είναι η βαζελίνη. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα στις άκρες ανά περιόδους. Επίσης, το αμυγδαλέλαιο είναι ιδανικό για να μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες, ειδικά αν κάνουμε μάσκα με αμυγδαλέλαιο και προσθέσουμε μέσα λίγο ασπράδι αβγού, που τις προστατεύει από το να σπάσουν. Ωστόσο, προσοχή στα μάτια σας. Και θυμηθείτε ότι αν και αυτές οι θεραπείες είναι πολύ καλές για το μήκος στις βλεφαρίδες σας, χρειάζεται αρκετός καιρός υπομονής και επιμονής καθώς (όπως είναι φυσικό) οι βλεφαρίδες μεγαλώνουν αργά και μόλις ελάχιστα χιλιοστά.
  5. Αν οι βλεφαρίδες σας δεν είναι πολύ μακριές και χοντρές, επιλέξτε από το εμπόριο μία μάσκαρα που επικεντρώνεται στον όγκο, για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο.
  6. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να φροντίζετε να αφαιρείτε κάθε ίχνος make up πριν κοιμηθείτε. Αν συνηθίζετε να κοιμάστε χωρίς να έχετε ξεβαφτεί πρέπει να γνωρίζετε ότι οι βλεφαρίδες σας “υποφέρουν” με αποτέλεσμα να γίνονται πιο λεπτές και αδύναμες.
  7. Αν η μάσκαρά σας δε σας προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μπορείτε να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες. Αυτές συνοδεύονται από ειδική κόλλα που βοηθά τις ψεύτικες να εφαρμόσουν ιδανικά πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, δίνοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δημιουργούν μια ψευδαίσθηση ενισχύοντας τον όγκο και το μήκος των βλεφαρίδων. Θυμηθείτε όμως ότι είναι απαραίτητο να τις αφαιρείτε πριν τον ύπνο, γιατί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στα μάτια και τις πραγματικές σας βλεφαρίδες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here