Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Η απολογία του πασίγνωστου παρουσιαστή


Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για το κύκλωμα της κοκαΐνης με έδρα γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι που «εφοδίαζε» με την πανάκριβη ναρκωτική ουσία  τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Τον κύκλο των απολογιών άνοιξε ο γνωστός παρουσιαστής. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν έχει ουδεμία σχέση και γνώση αναφορικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πως αν κάτι τέτοιο είχε πέσει στην αντίληψη του θα είχε απομακρυνθεί εγκαίρως από την επιχείρηση, στην οποία ήταν μέτοχος. «Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα», είπε ο παρουσιαστής τονίζοντας ότι «πλέον δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με τη μητέρα του»! Όπως εξήγησε ο ίδιος, θέλησε να επενδύσει κάποια χρήματα που είχε στην άκρη και όταν του έκανε την πρόταση το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας να συμμετάσχει στο επαγγελματικό εγχείρημα την εμπιστεύτηκε και είπε το ναι. «Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. Μου είχε πει η ….. ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μια ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα», τόνισε λέγοντας πως ο ίδιος κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ για να μπει μέτοχος στο εστιατόριο. Όπως υποστήριξε ο ίδιος δεν είχε ανάμειξη στην οικονομική διαχείριση του καταστήματος αλλά ούτε και φυσική παρουσία παρά μόνο 1-2 φορές το μήνα που πήγαινε με φίλους για φαγητό. «Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες, δεν παρουσίασα για πρώτη φορά το…., όπως κάθε χρόνο», είπε εξηγώντας πως η υπόθεση του κόστισε και επαγγελματικά και ηθικά.

Νωρίτερα είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παρουσιαστή γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του καταστήματος και πως μπήκε ως μέτοχος προκειμένου να επενδύσει τα χρήματα που είχε στην άκρη από την επιτυχημένη 20ετη παρουσία του στον χώρο της τηλεόρασης. «Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν πίνει ούτε ένα ποτό», κατέθεσε ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας ότι ο παρουσιαστής βγήκε ζημιωμένος από αυτή την ιστορία.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και μέτοχος του καταστήματος απολογούμενος αρνήθηκε ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο εστιατόριο. Όπως υποστήριξε στην απολογία του «ότι έκανε το έκανε μόνος του για δική του χρήση», όντας και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών. «Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω (σ.. Ναρκωτικά) θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν που θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε(…) δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα “αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε”». Όπως ανέφερε από συγκατηγορουμένους του έπαιρνε μόνο κεράσματα. «Ήμασταν μια παρέα που κάναμε όλοι μαζί χρήση, ευτυχώς που έγινε αυτό και σταμάτησα», είπε στο δικαστήριο ενώ αναφερόμενος στον παρουσιαστή είπε ότι είναι ο μόνος για τον οποίο «κόβει το κεφάλι του ότι δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά».

Οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων θα συνεχιστούν στις 5 Μαρτίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ