Απίστευτο περιστατικό! Πέταξε χαρτοπετσέτα στο γήπεδο και… τον συνέλαβαν για φόνο


Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα λέει ο λαός… Με τον πιο παράξενο τρόπο εξιχνιάστηκε μια δολοφονία στη Μινεσότα των ΗΠΑ, η οποία παρέμενε άλυτη εδώ και 25 χρόνια.

Ο Jerry Westrom παρακολουθούσε έναν αγώνα χόκεϊ στο παγοδρόμιο και έφαγε ένα χοτ ντογκ. Όπως είναι άλλωστε και λογικό, σκουπίστηκε με μια χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια.

Αυτό που δεν μπορούσε, όμως, να… υπολογίσει είναι ότι η κίνησή του αυτή θα τον έστελνε στη φυλακή.

Σε βάρος του επιχειρηματία από τη Μινεσότα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το φόνο της Jeanne Ann Childs, η οποία δολοφονήθηκε άγρια το 1993.

Η 35χρονη τότε Childs είχε βρεθεί νεκρή στη ντουζιέρα του διαμερίσματός της, φορώντας μόνο τις κάλτσες της ενώ το νερό έτρεχε ακόμη. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, έφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει τότε DNA από το σημείο του εγκλήματος –πάνω σε μια πετσέτα προσώπου- αλλά δεν είχαν καταφέρει ποτέ εντοπίσουν τον δράστη. Πριν από λίγο καιρό, όμως, το FBI συνέκρινε το γενετικό υλικό με δείγματα DNA που είχαν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα, προκειμένου οι χρήστες να εντοπίσουν πληροφορίες για το γενεαλογικό τους δέντρο.

Σύμφωνα με τον Guardian, η κίνηση αυτή απέφερε καρπούς, καθώς είτε ο Westrom είτε κάποιος συγγενής του είχαν ανεβάσει την ανάλυση του DNA τους στην ιστοσελίδα.

Αμέσως, ο 52χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση, ελπίζοντας ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συλλέξουν το DNA του. Η τύχη, τελικώς, ήταν με το μέρος τους, καθώς κατάφεραν να πάρουν ένα δείγμα του γενετικού του υλικού από την χαρτοπετσέτα που πέταξε στα σκουπίδια του παγοδρομίου.

Ο Westrom συνελήφθη και οι Αρχές πήραν και επίσημα δείγμα DNA του 52χρονου. Στη συνέχεια, επιβεβαιώθηκε ότι ο επιχειρηματίας ήταν ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία και ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε το θύμα.

Ο 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς είχε καταδικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκου ενώ είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο κατηγορούμενος πλήρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ