Πατροκτονία Θεσσαλονίκης: Ανατροπή στο θάνατο του πατέρα μετά την συμπλοκή με τον γιο του


Από ανακοπή καρδιάς φαίνεται πως πέθανε ο 48χρονος, που βρέθηκε νεκρός με θλαστικά τραύματα και κατάγματα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Κατά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι τα τραύματα δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούν τον θάνατο του άντρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 20χρονος γιος του θύματος και εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην έβδομη τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας ο νεαρός θα λογοδοτήσει την Τετάρτη.

Ο 20χρονος ομολόγησε ότι συνεπλάκη με τον πατέρα του, ύστερα από καβγά που προηγήθηκε. Στα χέρια του νεαρού βρέθηκαν εκδορές ενώ ο 48χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έφερε θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός.

Το οικογενειακό μυστικό μετά τη σύλληψη γιου για τη δολοφονία του πατέρα του

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται στη Θεσσαλονίκη, μετά τον θάνατο 48χρονου πατέρα και τη σύλληψη του 20χρονου γιου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, ο καθ’ ομολογίαν δράστης και γιος του 48χρονου ήταν θύμα ενδοικογενειακής βίας από τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε το δελτίο του καναλιού οι γείτονες της οικογένειας στον Άγιο Αθανάσιο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο. Όπως λένε, είναι ένα παιδί που εργαζόταν από πολύ μικρό για να συντηρεί τη μητέρα και την αδελφή του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν κοινό μυστικό ότι το θύμα γινόταν βίαιο με την οικογένειά του.

Διαβάστε περισσότερα για τα Σώματα Ασφαλείας στο www.policenews.eu


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ