Λιόν – Μπαρτσελόνα: “Άντεξαν” οι Γάλλοι στην… πολιορκία. Φαβορί για την πρόκριση οι Καταλανοί – videos


Μετά από ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες για γκολ, η Μπαρτσελόνα “κυριάρχησε” στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόπεζ και έμεινε στο 0-0 με τη Λιόν στο Ζερλάν.

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μπαρτσελόνα μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία, αφού παρά την αστοχία της στην επίθεση, με το τελικό 0-0 είναι το απόλυτο φαβορί ενόψει της ρεβάνς για τους «16» του Champions League.

Το παιχνίδι ήταν πάνω – κάτω στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για ένα γκολ, με τον Τεριέ να έχει μάλιστα και δοκάρι μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, με τρομερό σουτ που απέκρουσε και ο Τερ Στέγκεν.

Το γκολ δεν ήρθε όμως στο πρώτο ημίχρονο και έτσι όλα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός, όμως μετά το 65′ η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοσή της και ξεπέρασε τις 20 τελικές στο ματς, χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

Ο Λόπες όμως και η αστοχία των Σουάρες και Μπουσκέτς στις δύο καλύτερες στιγμές της ομάδας του Βαλβέρδε, διατήρησαν το 0-0 μέχρι τέλους, κρατώντας το ενδιαφέρον για τη ρεβάνς.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ