Αθηνά Οικονομάκου: «Η τηλεόραση στο σπίτι δεν ανοίγει, παρά μόνο το βράδυ…»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε σε γνωστό περιοδικό τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της!

Η ίδια αναφέρθηκε στη μάχη μεταξύ των ριάλιτι και των σειρών, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως λόγω του παιδιού δεν ανοίγουν την τηλεόραση στο σπίτι!

Βλέπουμε στη μάχη μεταξύ των ριάλιτι, των talent shows και της μυθοπλασίας να υπερτερεί φέτος η τελευταία. Θεωρείς πως ο κόσμος κουράστηκε από τα παιχνίδια;
Έχω εμπιστοσύνη στον κόσμο. Και έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως τα γούστα των τηλεθεατών αλλάζουν, όπως επίσης αλλάζει και η ανάγκη τους για το είδος της ψυχαγωγίας που θα επιλέξουν στην τηλεόραση. Όλοι κρινόμαστε. Ο κόσμος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Σίγουρα με χαροποιεί το γεγονός πως φέτος ο κόσμος στρέφεται περισσότερο στη μυθοπλασία. Είμαι ικανοποιημένη από αυτήν την επιλογή, γιατί αυτή και η δουλειά μου. Όμως δεν κατακρίνω κανέναν για το τι θέλει να βλέπει και τι του αρέσει.
Εσύ ως τηλεθεάτρια τι προτιμάς;
Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει (γέλια). Προφανώς και προτιμώ τις σειρές. Όμως επειδή πια δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο και τις ώρες που είμαι σπίτι είμαι με τον μικρό και μέχρι τριών ετών απογορεύεται να δει οποιαδήποτε οθόνη, η τηλεόραση δεν ανοίγει. Θα ανοίξει πολύ αργά το βράδυ για κάποια ταινία ή κάποια σειρά και στα πέντε λεπτά θα έχω κοιμηθεί, λέει στο TV Έθνος!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here