Συναγερμός στην Τουρκία: Συνελήφθη Ελληνίδα για διακίνηση μεταναστών


Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία καθώς οι τουρκικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας Ελληνίδας υπηκόου στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Η σύλληψη έγινε την πρώτη μέρα του Eid al-Adha, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

Σύλληψη στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen

Η αστυνομία της Διεύθυνσης του Αεροδρομίου Sabiha Gökçen, σε συνεργασία με την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, εντόπισε την Ελληνίδα υπήκοο, Παρασκευή Γ., την οποία οι αρχές χαρακτηρίζουν ως διεθνή διακινητή μεταναστών.

Οι λεπτομέρειες της σύλληψης

Σύμφωνα με την έκθεση, η Παρασκευή Γ. συνελήφθη μαζί με την αλλοδαπή υπήκοο Taimaa C., που έφτασε στην Τουρκία από τη Βηρυτό. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον χώρο διέλευσης του αεροδρομίου και πήγαν μαζί στην τουαλέτα, όπου και συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές.

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης διεξάγει περαιτέρω έρευνες για την υπόθεση, καθώς και για την πιθανή εμπλοκή της Παρασκευής Γ. σε διεθνή δίκτυα διακίνησης μεταναστών.

Η σύλληψη της Ελληνίδας υπηκόου έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία. Οι αρχές και των δύο χωρών συνεργάζονται στενά για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ