Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίων -Πού εντοπίζονται προβλήματα


Η κίνηση στην Αθήνα αυτή τη στιγμή παρουσιάζει έντονη συμφόρηση σε πολλά κεντρικά σημεία. Εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες για τα κυριότερα προβληματικά σημεία και την τρέχουσα κατάσταση:

Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης:

Λεωφόρος Κηφισού

Κάθοδος: Σημαντική συμφόρηση από το ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης προς τη λεωφόρο Αθηνών λόγω τροχαίων ατυχημάτων σε διάφορα τμήματα.

Άνοδος: Αυξημένη κίνηση από τα ΚΤΕΛ προς τη Νέα Χαλκηδόνα.

Στις φλόγες έχει τυλιχτεί αυτή την ώρα αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα στο ύψος της Ιεράς Οδού στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. To Smart, στο οποίο έχει ξεσπάσει φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρίσκεται στο ρεύμα καθόδου της εθνικής οδού.

Αττική Οδός

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις προς Ελευσίνα: 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 10΄-15΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο: 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία, άνω των 30΄από Φυλής έως Κηφισίας, 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το ύψος των Άνω Λιοσίων προς τον κόμβο Κηφισίας.
Λεωφόρος Αθηνών.

Σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση προς την Αθήνα

Λεωφόρος Συγγρού: Αυξημένη κίνηση στην άνοδο προς το κέντρο της πόλης.

Συνολικά, η Αθήνα αντιμετωπίζει σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω ατυχημάτων, κατασκευαστικών έργων και της αυξημένης κυκλοφορίας κατά τις ώρες αιχμής. Η κατάσταση των δρόμων μπορεί να αλλάζει γρήγορα, οπότε οι οδηγοί καλούνται να παρακολουθούν ζωντανές ενημερώσεις για την κίνηση.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ