ΟΑΕΔ: Πότε θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα για προσλήψεις 3.000 ανέργων


ΟΑΕΔ – Όλες οι ειδήσεις: Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος των 5.500 θέσεων που είχε προκηρυχθεί τον Νοέμβριο του 2018.

Ωστόσο η προκήρυξη θα καθυστερήσει καθώς ακόμη γίνεται καταγραφή και δεν έχουν κλείσει οι 3.000 θέσεις και αναμένεται να προκηρυχθεί στις αρχές Απριλίου.

Δικαίωµα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα του ΟΑΕ∆, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθµιας πανεπιστηµιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22 έως 29 ετών και δεν συµµετέχουν σε πρόγραµµα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, (εφεξής Ωφελούµενοι/ες).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν συµπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας τους κατά τον χρόνο λήξης της προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018).

Να έχουν συµπληρώσει έως και το 29ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 30ο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018).

Οµοίως οι ωφελούµενοι δεν συµµετέχουν σε πρόγραµµα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, τόσο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, όσο και κατά την υπόδειξη τους, καθώς και για το χρονικό διάστηµα από την υπόδειξη έως την αναγγελία πρόσληψης από τον φορέα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ