Η μαφία των φυλακών, ο ψήστης και το κοτόπουλο: Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι για συμβόλαια θανάτου

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ για τη μαφία στις φυλακές Κορυδαλλού – Τα χτυπήματα που ετοίμαζε και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τα συμβόλαια θανάτου.

Κωδικοποιημένους διαλόγους ανάμεσα στον Αλβανό αρχηγό της «καμόρα» των φυλακών με έναν έναν επίσης κρατούμενο σκληρό κακοποιό «έπιασε» ο κοριός της Αντιτρομοκρατικής.

«Φίλε έχω ξεμείνει από δάχτυλα. Θέλω έναν καλό ψήστη για ένα πακιστανικό κοτόπουλο. Αν είναι καλός θα κάνουμε πολλές δουλειές γιατί έχω πολλά κοτόπουλα. Επείγει όμως φίλε». Αυτός είναι ένας από τους σοκαριστικούς διαλόγους.

Η αποκρυπτογράφηση των κωδικών σήμανε συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. «Δάχτυλα» και «καλός ψήστης» μεταφράζονταν σε εκτελεστές, ενώ το «πακιστανικό κοτόπουλο» ήταν το υποψήφιο θύμα σε συμβόλαιο θανάτου.

Ο αρχηγός, έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για εμπλοκή σε πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας, όπως φάνηκε από τους διαλόγους αναζητούσε πιστολέρο για να «βγάλει από τη μέση» έναν Πακιστανό, με τον οποίο πιθανότητα είχε διαφορές. Το συμβόλαιο θανάτου θα σφραγιζόταν με 30.000 ευρώ, αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Ετοίμαζαν μακελειό

Ο αρχηγός της μαφιόζικης συμμορίας, όπως φάνηκε από τους διαλόγους – «φωτιά», δεν θα περιοριζόταν στο σχεδιασμό μίας δολοφονίας. Σκόπευε να προκαλέσει μακελειό προχωρώντας και σε άλλες πληρωμένες δολοφονίες αντιπάλων.

Οι καταγεγραμμένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχημάτισε η Αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο των ερευνών για το εγκληματικό δίκτυο με έδρα τις φυλακές, συγκλονίζουν.

Το «απόστημα» δεν περιορίζεται στον Κορυδαλλό αλλά είχε απλωθεί και αλλού, όπως στις φυλακές Δομοκού και Κέρκυρας. Βαρυποινίτες φαίνεται ότι έχουν μετατρέψει τα κελιά τους σε κέντρα παράνομων επιχειρήσεων. Συνομιλούν άνετα με πρόσωπα εντός και εκτός των φυλακών κανονίζοντας συμβόλαια θανάτου, διακίνηση ναρκωτικών και παραχαραγμένων νομισμάτων, καλύπτοντας το φάσμα της βαριάς παρανομίας.

Η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική περιλαμβάνει δέκα εμπλεκόμενους εκ των οποίων οι τέσσερις είναι έγκλειστοι στις φυλακές. Ο πυρήνας αφορά σκληρούς κακοποιούς και συγκεκριμένα: Τον Αλβανό αρχηγό, δύο έγκλειστους στις φυλακές Δομοκού, έναν Βούλγαρο κατηγορούμενο για μια άγρια δολοφονία ηλικιωμένου το καλοκαίρι του 2013 στο Χιλιομόδι Κορινθίας και έναν 43χρονο Έλληνα με πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here