Δολοφονία Σταματιάδη: Ανάπηρος «ραλίστας» φυγάδευσε το δολοφόνο του επιχειρηματία

Με τις οδηγικές ικανότητες ενός ακρωτηριασμένου ατόμου, που κάλλιστα θα μπορούσαν να συγκριθούν με αυτές των οδηγών ταχύτητας κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα ο ένας από τους στυγερούς δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματίαδη.

Ο απίστευτος driver που συμμετείχε ως τσιλιαδόρος την ημέρα που οι ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο επιχειρηματία στην Κάτω Κηφισιά τον περασμένο Απρίλιο, ανέλαβε την επόμενη κιόλας ημέρα να φυγαδεύσει το συνεργό του εκτός Ελλάδας.

Οι δύο τους με ένα αυτόματο αυτοκίνητο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» ξεκίνησαν τη διαδρομή τους προς την Αλβανία, με τον ανάπηρο οδηγό που του λείπουν ένα χέρι κι ένα πόδι να αναπτύσσει ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 200 χιλιόμετρα. Μάλιστα πέρασαν σαν σίφουνας από το Τελώνειο της Κακαβιάς, προτού προλάβουν οι αστυνομικοί να τους σταματήσουν για να τους ελέγξουν.

Το σχέδιο του ενός από τους δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματιάδη, του Κ.Τ ήταν να παραμείνει για λίγο κρυμμένος στην πατρίδα του και στη συνέχεια να διαφύγει για το Βέλγιο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here