Αλέξης Γεωργούλης: «Πού να το ήξερα όταν ερχόμουν να κάνω διακοπές πως θα προκύψει full time job!»


Όπως πάντα απολαυστικός ο Αλέξης Γεωργούλης!

Ο γνωστός ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και για τη συμμετοχή του, ως κριτής, στο YFSF.

Είστε σε περίοδο εντατικών πρόβων, έτσι;

Εντατικότατων! Τις απολαμβάνω πολύ τις πρόβες γιατί ο Πέτρος Ζούλιας ξέρει πολύ καλά τι θέλει και έχει φτιάξει έναν δυνατό θίασο, στον οποίο πρωταγωνιστούν οι θαυμάσιοι Γιώργος Παρτσαλάκης, Ναταλία Δραγούμη, Αργύρης Αγγέλου,-Αποστολία Ζώη. Είμαστε περίπου 20 άτομα και το κλίμα είναι πραγματικά καταπληκτικό. Έχουμε «δέσει» πολύ και δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Έχεις άγχος όσο πλησιάζει η πρεμιέρα;
Έχω ανυπομονησία, αυτό το… exciting που λέμε στο χωριό μου, για το πώς όλο αυτό που ετοιμάζουμε θα περάσει στον κόσμο!
Από εκεί που σε είχαμε χάσει για καιρό στη χώρα μας, «χτυπάς» σεε διπλό ταμπλό, Αλέξη!
Μετά τα γυρίσματα που κάνω στην αγγλική σειρά «The Durrells» σε Κέρκυρα και Λονδίνο, ήρθα να κάνω διακοπές στην Αθήνα. Μέσα σε λίγες ημέρες ήρθαν οι προτάσεις για το «YFSF» και για το «Ζητείται ψεύτης»! Δεν είχα δει υλικό από το «Familiar» ενώ είπα ένα αρχικό πρώτο «όχι», με το συνέβη είπα το «ναι» και δεν σου κρύβω απολαμβάνω τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής αλλά και τους δυνατούς παίκτες μο χαίρομαι που οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει με θέρμη το σόου μας.
Όταν έμαθα την επιτροπή, μου φάνηκε λίγο περίεργο το «πακέτο», πρέπει να σου πω
Κι εμένα μου φάνηκε ετερόκλητο, αλλά στη διαδρομή «δέσαμε» και υπάρχει ένα τρομερό κλίμα, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις η αδρεναλίνη είναι στο κόκκινο έτσι που τρέχω, αλλά μου αρέσει που υπάρχω σε δουλειές που με αφορούν! Πού να το ήξερα όταν ερχόμουν να κάνω διακοπές πως θα προκύψει full time job (σ.σ.: γελάει)! Όχι, δεν γκρινιάζω. Το χαίρομαι πολύ, λέει στη Reallife!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ