Η «Μουρμούρα» δεν σταματά ούτε την Τσικνοπέμπτη!


Τσικνοπέμπτη με παϊδάκια στα κάρβουνα, κρασάκι και… «Μουρμούρα»;

Δεν είναι τυχαίο ότι η αγαπημένη σειρά του ALPHA είναι εκείνη με την οποία περνάμε μαζί όλες τις γιορτές του χρόνου!
Μαζί τους, ως επί το πλείστον εδώ και έξι σεζόν, κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης, Διονύσης Φερεντίνος και οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης παραγωγής του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μόλις τελείωσαν το γύρισμα του Αγίου Βαλεντίνου, το οποίο κατέγραψε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, γύρισαν με γοργούς ρυθμούς το επεισόδιο που θα προβληθεί την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 2 1.00.
Κοντά, λοιπόν, στους απίθανους ήρωες του δημοφιλούς σίριαλ, οι οποίοι είναι τόσο οικείοι και αναγνωρίσιμοι στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, θα τσικνίσουμε φέτος.
«Εξω καρδιά»
Τι θα συμβεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο;
Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) προσπαθεί σύμφωνα με την Espresso, να ξεπεράσει το σοκ της είδησης ότι θα γίνει πατέρας σε μια ώριμη ηλικία, την ίδια ώρα που η Καίτη (Κλέλια Ρένεση) τα βάζει μαζί του για πιο… καθημερινά πράγματα: ότι δηλαδή στην κατάσταση της δεν μπορεί να βγει έξω και να γλεντήσει, όπως απαιτεί η μέρα. Εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να την καλμάρει. Την υποστηρίζει με τρυφερότητα και της προτείνει να βγουν, καθώς ξέρει ότι είναι μια γυναίκα «έξω καρδιά».
Η Καίτη, όμως έχεί αμφιβολίες για την αγάπη του και θεωρεί ότι όλη αυτή η συγκυρία τον πιέζει…
Μήπως μια πρόταση γάμου θα ήταν ικανή να την κάνει να νιώσει καλύτερα; Και τι ρόλο θα παίξει η μητέρα της σε αυτό; Αλλά και οι μυστήριες κουβέντες του Ηλία μήπως θα φέρουν πιο γρήγορα μια βέρα στο δεξί και στέφανα ή απλώς εκείνη έχει παρεξηγήσει τις φράσεις του και δεν θα ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του;
Από την άλλη μεριά, πόλεμος ξεσπά την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού, όταν η Βέλη (Μαρία Χάνου) αποφασίζει να πάει στο αντίπαλο ψητοπωλείο του Ψήσταγκραμ, το Σουβλάικ. Μα, θα αλλάξουν τις συνήθειες τους; Αντίθετος όπως πάντα ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) με την ιδέα της Τσικνοπέμπτης, συγκρούεται με τη Βούλα (Ελένη Κοκκίδου), η οποία υπερασπίζεται με σθένος το έθιμο και βάζει τα λουκάνικα και τις μπριζόλες στα κάρβουνα και αρχίζει τις μαντινάδες και τα πειράγματα.
Βέρα Κρητικιά γαρ, θα το «κάψει»!
Τέλος, η χαρά του Μπάμπη είναι μεγάλη που αυτή την Τσικνοπέμπτη η Ξένια (λΑννα Κουτσαφτίκη) παίρνει δώρο ένα αρνάκι γάλακτος από μια μαμά ενός μαθητή της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Ο άνδρας της, όμως, κινδυνεύει να μην το φάει από τις πολλές ατασθαλίες που κάνει στο φαγητό και προκαλούν κακό στην υγεία του. Τελικά η Ξένια θα δείξει έλεος;
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, σεναριογράφοι και σκηνοθέτης έχουν στραμμένο το βλέμμα τους μέχρι και στο πασχαλινό εορταστικό επεισόδιο, με τον Ηλία και την Καίτη να σουβλίζουν το αρνί στον Πύργο και να τσουγκρίζουν τα αυγά!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ