Οδηγός… πρόκρισης για Σεβίλλη. Ο Μπεν Γεντέρ “σκότωσε” τη Λάτσιο


Ο Ουσάμι Μπεν Γιεντέρ “χτύπησε” και στις δυο αναμετρήσεις της Σεβίλλης με την Λάτσιο. Οι Ισπανοί νίκησαν στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” με 2-0 τους Ρωμαίους και με συνολικό σκορ 3-0 πήραν την πρόκριση στους “16” του Europa League.

Με… οδηγό τον Ουσάμι Μπεν Γεντέρ η Σεβίλλη έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους “16” του Europa League. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με 2-0 της Λατσιο στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” και με 2-0 νίκες (είχε νικήσει με 1-0 την περασμένη Πέμπτη) πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία της Σεβίλλης, αφού σκόραρε και στις δυο αναμετρήσεις. Ο Μπεν Γεντέρ ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του μέσα στο «Ολίμπικο» την περασμένη εβδομάδα (1-0), ενώ στη ρεβάνς του “Σάντσεθ Πιθχουάν” άνοιξε το σκορ (20′), για να… τελειώσει την υπόθεση πρόκριση ο Σαράμπια στο 78΄.

Το ματς είχε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να τελειώσουν με παίκτη λιγότερο. Αρχικά, ο Φράνκο Βάσκες δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα (60΄‘), ενώ το δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε και ο Μάρουσιτς των “λατσιάλι” με απευθείας κόκκινη κάρτα (71′).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ