Μαρινέλλα: «Είμαι ευτυχισμένη που μοιράζομαι τη σκηνή με ταλαντούχα πλάσματα»


Μετά τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, η Μαρινέλλα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μακεδόνας και η Ήβη Αδάμου έκαναν πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο Διογένη και μάγεψαν το κοινό που τους καταχειροκρότησε

Ο τίτλος του προγράμματος τους είναι «Η μουσική είναι ζωή». Είναι όντως για την Μαρινέλλα;

«Είναι ζωή και δίνει ζωή! Είμαι πολύ χαρούμενη που με την εξαιρετική μας ομάδα δίνουμε φιλί ζωής στο κοινό, που το έχει απόλυτη ανάγκη σε τόσο δύσκολους καιρούς. Κι εδώ θέλω να σταθώ στην ομαδάρα μας, η οποία πλημμυρίζει από ταλέντο! Ο Κώστας, η Έλενα, η Ήβη, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος είναι χαρισματικά παιδιά! Και κυρίως καλά παιδιά, να το τονίσω αυτό, γιατί ξέρουμε πως στον χώρο υπάρχουν και πολύ κακά παιδιά, που μέσα στη βιασύνη τους να «φτάσουν», ποδοπατούν όποιον βρουν ή καβαλούν το καλάμι και πάνε, μέχρι να τσακιστούν.

Είμαι ευτυχισμένη που μοιράζομαι τη σκηνή με ταλαντούχα πλάσματα που είναι και καλά παιδιά. Κάνουμε πλάκες στα καμαρίνια αλλά και στη σκηνή και είναι όλοι τους η χαρά της ζωής! Να σου πω πως έχουμε κάνει και γκρουπ στο viber οι έξι μας και γίνεται της τρελής! Γιατί, καλέ, να μην μπω στo viber και σε γκρουπ; Μεγάλη είμαι (σ.σ.·. γελάει); Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μεγάλη σχέση με κινητά, social media κλπ αλλά μηνύματα ξέρω να γράφω και να παίρνω. Μέχρι εκεί, όμως», λέει η ίδια στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ