Δημήτρης Σταρόβας: Αποκαλύπτει αν βλέπει Survivor και MasterChef


O Δημήτρης Σταρόβας, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στο Your Face Sounds Familar, μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη latenight εκπομπή του, και αποκάλυψε αν παρακολουθεί κάποιο από τα φετινά realities.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάζει και τη μορφή που θα ήθελε να έχει.

Παρακολουθείτε τηλεόραση;

«Είμαι μεγάλος τηλεορασάκιας… θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρός είχα πάει κάπου και, παρόλο που ήξερα ότι δεν θα πιάνει κανάλια, είχα πάρει μαζί μου μια μικρή τηλεόραση. Με παίρνει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση, τρώω χαζεύοντας τηλεόραση, μου αρέσει πολύ. Μου αρέσουν τα παιχνίδια, τα ντοκιμαντέρ…»

Ειδήσεις παρακολουθείτε;

«Σε καμία περίπτωση! Βλέπεις δελτίο και παθαίνεις κατάθλιψη…»

Βλέπετε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον φίλο σας, και το «2NIGHTSHOW»;

«Ναι, τον βλέπω… Με τον Γρηγόρη έχω ειδική σχέση, τον αγαπώ, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, θεωρώ, όμως, ότι, όταν μέσα σε μία εβδομάδα πρέπει να καλείς δέκα άτομα, δεν γίνεται όλες σου οι εκπομπές να είναι τέλειες».

Βλέπετε MasterChef και Survivor;

«Survivor, όχι! Το MasterChef το παρακολουθώ, όποτε έχω χρόνο. Αλλωστε, έχω λατρεία με τη μαγειρική, παρακολουθώ τη ζωή ξένων σεφ σε δίκτυα του εξωτερικού, χαζεύω με τις ώραίες εκπομπές μαγειρικής. Ανετα θα μπορούσα να είμαι μάγειρας και. φυσικά, να ξανακάνω εκπομπή».

Εκτός από εκπομπή μαγειρικής, τι άλλο θα σας ενδιέφερε να κάνετε στην τηλεόραση;

«Μια χαλαρή εκπομπή με καλεσμένους όπου θα τρώμε, θα παίζουμε μουσική. Θα ήθελα να προβάλλεται αργά και να δίνεται η αίσθηση ότι δεν υπάρχουν κάμερες, ότι είμαστε μία παρέα που διασκεδάζει», λέει στο Τv kous kous.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ