Σοβαρή καταγγελία της ομάδας ελαιοπαραγωγών Πενταλόφου Αιτωλοακαρνανίας για τον ΤΟΕΒ

Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλαν νωρίτερα την οποία αναδημοσιεύουμε αυτούσια:

Eίμαστε μια ομάδα από 100 περίπου παραγωγούς επιτραπέζιων ελιών Καλαμάτας με έδρα στο χωριό Πεντάλοφο του δήμου Μεσολογγίου και τα γύρω χωριά. Αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με τον ΤΟΕΒ Κατοχής γιατί δεν μας ανοίγει το αρδευτικό δίκτυο ώστε να μπορέσουμε να ποτισουμε τις ελιες μας. Η παραγωγή μας έχει ξεραθεί στο δέντρο και έχει γίνει σταφίδα αφού δεν εχει βρέξει στην περιοχή μας πολλές φορές. Ο ΤΟΕΒ ανοιξε το δικτυο για 2 μερες αλλά εμείς δεν προλάβαμε να ποτίσουμε γιατί πότιζαν και άλλοι αγρότες τα χωράφια τους. Έχουμε κάνει έξοδα μεγάλα και λίγες μέρες πριν να μαζέψουμε ο ΤΟΕΒ μας καταστρέφει. Είναι απαράδεκτοι, μάλλον το κάνουν επίτηδες, δεν ξέρουμε και μεις. Θέλουν την καταστροφή μας. Πληρώνουμε εισφορές και είμαστε χωρίς νερό και το νερό φανταστείτε στην περιοχή μας καταλήγει και χάνεται στη θάλασσα.

Το καταγγελλουμε σε σας μήπως και μας βοηθήσετε.

Τελικά είχαν δίκιο οι Θεσσαλοί που θελαν να μας πάρουν τον Αχελώο αφού εμείς όπως φαίνεται δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σωστό.

Ομάδα ελαιοπαραγωγών Πενταλόφου Αιτωλοακαρνανίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ