Ελένη Βαΐτσου: Ο γάμος και το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μητέρα


Η Ελένη Βαΐτσου δεν δίστασε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις των followers της στο instagram.

Είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου δικτύωσης και δεν δημοσιεύει μόνο φωτογραφίες αλλά και απαντά σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.
Η ηθοποιός, που τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την πετυχημένη σειρά «Μπρούσκο» ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα, αλλά και να αποκτήσει σύντομα παιδιά.

«Είναι στο πρόγραμμά σου ο γάμος και τα παιδιά;» ήταν η ερώτηση και απάντησε: : «Προς το παρόν όχι. Ο προγραμματισμός που κάνω στη ζωή μου έχει διάρκεια μέχρι 2 εβδομάδες».

Πάντως η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πιο παλιά σε συνέντευξή της ότι δεν την πλησιάζουν εύκολα οι άντρες: «Όχι δεν με πλησιάζουν εύκολα αλλά ούτε και πριν γίνω αναγνωρίσιμη. Νιώθουν πως δεν είμαι αρκετά προσεγγίσιμη. Παρ” όλα αυτά, δεν είμαι διατεθειμένη να αλλάξω τη συμπεριφορά μου ή να φερθώ κάπως πιο χαζοχαρούμενα για να γίνω προσιτή! Η επιτυχία με χαροποιεί δεν με αγχώνει, μου δίνει την ώθηση να βελτιώνομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο. Αυτό που με αγχώνει κάπως είναι η ταύτιση με τον ρόλο που υποδύομαι μην σταθεί εμπόδιο στο να με δεχτεί το κοινό σε κάτι διαφορετικό»!

Ελένη Βαΐτσου: Ο γάμος και το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μητέρα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ