Αλέξης Γεωργούλης: «Πάλεψα για να κερδίσω όσα κέρδισα»


Ο Αλέξης Γεωργούλης άνοιξε τα φτερά του στο εξωτερικό κυνηγώντας τα όνειρά του.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και δεν το μετανιώνει, αφού σαν την Ελλάδα πουθενά, όπως λέει και ο ίδιος. 

Ήρθες για να μείνεις ή θα το σκάσεις πάλι;

«Δεν το έσκασα ποτέ. Άνοιξα τα φτερά μου και έβαλα στοιχήματα που ήθελα! Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο, θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ και τονίζω και εγώ το «πουθενά σαν την Ελλάδα»! Υπάρχει κρίση, υπάρχουν δυσκολίες αλλά είναι τόσο όμορφη χώρα»

Ήσουν τολμηρός φεύγοντας στο εξωτερικό

«Μου αρέσει να τολμώ και να ρισκάρω. Αλλιώς πλήττω αφόρητα. Δεν ήρθε τίποτα εύκολα. Πάλεψα για να κερδίσω όσα κέρδισα. Ναι, και τόλμησα και ρίσκαρα. Οφείλουμε όλοι μας να ρισκάρουμε και να μη φοβόμαστε. Μόνο έτσι δίνουμε σάρκα και οστά στα όνειρα μας. Κι ας τρώμε καμιά φορά τα μούτρα μας. Έχει κι αυτό τη δική του γοητεία. Πέφτεις σηκώνεσαι και προχωράς. Για καινούργια στοιχήματα»

Τελειώνοντας κι ενώ ήσουν στην πρώτη γραμμή, το έσκασες στο εξωτερικό, Αλέξη.

«Ήθελα να πάρω τις ανάσες μου, μακριά από όλο αυτό. Αρχικά πήγα για σεμινάρια πάνω στο σενάριο, αλλά ήρθαν οντισιόν και νέες δουλειές. Πολύ δυνατή εμπειρία»

Η Νία Βαρντάλος πώς ήρθε στον δρόμο σου;

«Με προσέγγισε ο Μάκης Γαζής και μου είπε ότι η Νία ετοιμάζει τη νέα της ταινία, το «My life is ruins». Μου έδωσε κάποιες σελίδες από το σενάριο. Ήταν στα αγγλικά. Το φοβήθηκα στην αρχή, αλλά μετά το τόλμησα. Ξέρεις πιστεύω πως όταν τολμάς ο Θεός σου ανοίγει τον δρόμο. Άλλη δυνατή εμπειρία!»

Στο πλευρό σου είναι πάντα ο Λαζόπουλος.

«Ο Λάκης είναι πάντα δυναμικά στο πλάι μου και τον ευχαριστώ πολύ για όλα. Είναι ένας ιδιοφυής δημιουργός και ένα ιδιοφυές πλάσμα, ένας πολύτιμος σύμβουλος αλλά και ένας ξεχωριστός φίλος με αξιοζήλευτο χιούμορ» είπε στη Real

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ