Έγκυος πόσταρε φωτογραφία με την κοιλιά της και άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία!

Όταν μια έγκυος γυναίκα στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ πόσταρε μια φωτογραφία με την κοιλία της στα social media η αστυνομία γρήγορα έφτασε στην πόρτα της και τη συνέλαβε. Όχι επειδή εκθέτει το σώμα της αλλά για τις λεπτομέρειες που έκρυβε η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Cherokee, η γυναίκα συνελήφθη μερικές μέρες αφού ανέβασε την φωτογραφία. Στην αρχή η φωτογραφία απέσπασε θετικά σχόλια…μέχρι να παρατηρήσουν τι υπήρχε στο background.

Ένα κουτάλι και μια σύριγγα και στο μπράτσο της γυναίκας ένα λάστιχο. Το όλο σκηνικό αποδεικνύει ότι η γυναίκα έκανε χρήση ενώ ήταν έγκυος, γεγονός που προκάλεσε χαμό και καταγγελίες στην αστυνομία.

Κατηγορήθηκε για απάτη με πιστωτική κάρτα, οδήγηση με ανακληθείσα άδεια και κακούργημα για την απόκτηση περιουσίας υπό ψευδείς προθέσεις αλλά τελικά όχι για χρήση.

Το κοινό ήταν συγκλονισμένο που δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε τέλη παιδικής απειλής. Μετά τη σύλληψή της, η Νατόσα ισχυρίστηκε ότι η σελίδα της ήταν χακαρισμένη και ότι δεν ανέβασε αυτή την φωτογραφία.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here