Έπεσαν χαστούκια στο Δημαρχείο Κερατέας: Αντιδήμαρχος χτύπησε υπάλληλο

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί…

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Κερατέας, παρουσία εμβρόντητων πολιτών που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο κτήριο.

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου η ένταση έχει «χτυπήσει κόκκινο» σε πολλούς δήμους, αλλά, η αντιδήμαρχος Κερατέας Λαυρεωτικής ξεπέρασε κάθε όριο αφού κυριολεκτικά άστραψε και βρόντηξε σε υπάλληλο του Δήμου για μία καμένη λάμπα που δεν είχε αλλαχτεί εγκαίρως.

Η αντιδήμαρχος μπήκε εκνευρισμένη στο δημαρχείο και ζήτησε εξηγήσεις από τη δημοτική υπάλληλο επειδή δεν είχε αλλαχτεί μία λάμπα του δημοτικού φωτισμού. Όταν η υπάλληλος της είπε πως δεν ήταν αρμοδιότητα της, η αντιδήμαρχος της… άστραψε δύο χαστούκια, η υπάλληλος αντέδρασε για να αμυνθεί και οι δύο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί.

Χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων ενώ η υπάλληλος μεταφέρθηκε με ζαλάδες στο τοπικό κέντρο υγείας για να κάνει ιατρικές εξετάσεις.

Το περιστατικό βίας εντός του δημαρχείου Κερατέας δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει καθώς σύμφωνα με το lavriaki.gr στα χέρια ήρθαν ακόμα ένα στέλεχος της δημοτικής αρχής με έναν άλλον υπάλληλο.

Η επίθεση όμως της αντιδημάρχου ξεπέρασε κάθε προηγούμενη και ανάγκασε τον δήμαρχο του Δήμου Δημήτρη Λουκά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Εγραψε σχετικά o δήμαρχος: «Είναι αυτονόητο ότι ο διάλογος με αμοιβαίο σεβασμό, είναι ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ένταση αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο. Είναι επίσης αυτονόητο ότι συμπεριφορές βίας δεν γίνονται αποδεκτές, πολύ δε περισσότερο εάν αυτές οι συμπεριφορές αναπτύσσονται από αιρετούς, εντός του Δήμου μας. Και είναι βέβαιο ότι είμαι υποχρεωμένος να διαμεσολαβήσω προκειμένου να ζητηθεί άμεσα η ειλικρινής και έντιμη συγγνώμη για το απαράδεκτο συμβάν που προκλήθηκε, από τον αιρετό που το προκάλεσε».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here