Mαρινέλλα: «Τους απαντάω από σκηνής και κλείνω στόματα»


Πάνω από 60 χρόνια πορείας μετρά στο ελληνικό πεντάγραμμο η Μαρινέλλα.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για εκείνους που λένε «μα πόσο θα τραγουδά ακόμα;» αλλά και τι είναι αυτό που την γεμίζει τόση ενέργεια.

Τι σας γεμίζει με τόση ενέργεια;

«Το ότι κάνω μια δουλειά που λατρεύω τόσες δεκαετίες ότι με αγκαλιάζει τόσο ζεστά ο κόσμος ότι συνεργάζομαι με νέα ταλαντούχα παιδιά. Δεν έχω σκεφτεί να μείνω σπίτι! Κάνουμε τώρα αυτό το πρόγραμμα και ήδη προγραμματίζω τα επόμενα «χτυπήματα» μου! Πάντα έτσι ήμουν! Αγαπούσα πολύ το τραγούδι και δεν σκέφτηκα στιγμή να σταματήσω, γιατί η επαφή μου με το κοινό μου δίνει ζωή, μου δίνει αληθινή χαρά!».

Κάποιοι λένε «μα πόσο θα τραγουδά ακόμα;» και κάποιοι είναι βιτριολικοί.

«Ποιος θα μου πει, αγάπη μου γλυκιά, πότε θα σταματήσω; Άσε που αυτοί που τα λένε αυτά -όσο βιτριολικά κι αν είναι-στα πρώτα πέντε λεπτά που έρχονται να με δουν στην πίστα, λένε πόση ενέργεια έχω. Τους απαντάω από σκηνής και κλείνω στόματα! Δεν αντέχω καθόλου τους τοξικούς ανθρώπους τους μουρτζούφληδες, τους γκρινιάρηδες, τους αρνητικούς σε όλα και σε όλους, Ας καταλάβουν ότι το δηλητήριο γυρίζει πίσω κι ας βγουν από τα σκοτάδια τους για να βρουν το φως! Το φως πρέπει να ψάχνουμε και να γυρνάμε την πλάτη στα όποια σκοτάδια και στην τοξικότητα…».

Θα πάρω πάσα από το ότι κάνετε νέα σχέδια, για να μάθω τι έπεται από τις εμφανίσεις σας στο «Διογένης Studio».

«Θα κάνουμε περιοδεία σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με το πρόγραμμα μου, που, αφού κέρδισε τη Θεσσαλονίκη, κερδίζει και την Αθήνα», λέει στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ