Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν περίμενα να συγκινηθώ καθόλου στον γάμο μου»


Για την πιο έντονη στιγμή που θυμάται από το γάμο της, τι θυμάται πιο έντονα από το πάρτι αλλά και αν έχει νιώσει πως μετά την επισημοποίηση της σχέση της κάτι έχει αλλάξει στη ζωή τους ως ζευγάρι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αθηνά Οικονομάκου

Ποια είναι η στιγμή που θυμάσαι πιο έντονα από την ημέρα του γάμου σου;
«Η στιγμή που με παρέδωσε ο πατέρας μου στον Φίλιππο. Ίσως για κάποιους να είναι τυπικό και αναμενόμενο, όμως για μένα ήταν μια πολύ ουσιαστική στιγμή που με γέμισε συναισθήματα. Συγκινήθηκα, κάτι το οποίο δεν το περίμενα. Δεν περίμενα να συγκινηθώ καθόλου στον γάμο μου και συγκινήθηκα πολύ»

Από το πάρτι τι θυμάσαι πιο έντονα;
«Πέρασα καταπληκτικά! Ένιωσα τόσο γεμάτη και ευτυχισμένη. Νομίζω σε τέτοιο βαθμό ελάχιστες φορές το έχω νιώσει»

Τελικά αλλάζει κάτι ουσιαστικά στη ζωή ενός ζευγαριού μετά την επισημοποίηση της σχέσης; «Κάθε νέο βήμα που γίνεται σε μια σχέση, είτε πολιτική τελετή, είτε θρησκευτικός γάμος, είτε συγκατοίκηση, είτε ο ερχομός ενός παιδιού, αλλάζει τα δεδομένα. Έστω και σε ψυχολογικό επίπεδο. Όλα τα βήματα εξέλιξης σε μια σχέση κάτι της προσδίδουν. Για μένα δεν ήταν μεγάλες διαφορές, αλλά υπήρξαν σε συναισθηματικό επίπεδο. Βεβαιότητα, ασφάλεια, δέσιμο. Σε πολλά κομμάτια», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ