Πήγαν ταξίδι του μέλιτος και ήπιαν λίγο παραπάνω. Όταν συνειδητοποίησαν τι αγόρασαν δεν το πίστευαν


Αυτοί οι Βρετανοί πάντα μας ενθουσιάζουν με τα μεθύσια τους. Όλοι κάνουν τρέλες που τις μετανιώνουν το επόμενο πρωί όταν πίνουν λίγο παραπάνω. Αυτό το ζευγάρι από τη Βρετανία,όμως, φαίνεται πως το… τερμάτισε. Ο λόγος για τους Μαρκ Λι και Τζίνα Λάιονς που πήγα στη Σρι Λάνκα ως απλοί υπάλληλοι και γύρισαν ξενοδόχοι.

Το ταξίδι του μέλιτος άλλαξε άρδην τη ζωή τους. Τον Δεκέμβριο του 2017 οι νιόπαντροι επισκέφθηκαν για τρεις εβδομάδες τη Σρι Λάνκα. Είχαν νοικιάσει δωμάτιο σε ένα μικρό παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή Tangalle και το πρώτο τους βράδυ αποφάσισαν να βγουν και να διασκεδάσουν με μέλη του προσωπικού. Πίνοντας λίγο παραπάνω

Πάνω στη συζήτηση και μετά από 12 ποτήρια ρούμι τους ήρθε μια φαεινή ιδέα που τους άλλαξε τη ζωή.

Όταν έμαθαν πως το ξενοδοχείο βρισκόταν προς πώληση και πως θα μπορούσαν να το μισθώσουν για μια τριετία καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 40.000 δολάρια ΗΠΑ είδαν μια επιχειρηματική ευκαιρία που θεώρησαν πως πρέπει να αρπάξουν από τα μαλλιά.

«Όταν ανακαλύψαμε ότι θα δίναμε 13.200 δολάρια το χρόνο, εγώ και ο Μαρκ σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καταπληκτική ιδέα να το αγοράσουμε, απλά επειδή ήμασταν τόσο μεθυσμένοι», δήλωσε η 33χρονη κοπέλα στην Daily Mirror.

Μάλιστα, η διαπραγμάτευση έγινε σε διαφορετική γλώσσα και χρειάστηκε η βοήθεια φίλων τους που ήξεραν τη γλώσσα ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί η συμφωνία, που για αυτούς εκείνη την ώρα έμοιαζε χρυδή.

Η σημαντική αυτή επένδυση συνοδεύτηκε και από μια έκπληξη που προκάλεσε πανικό στους νεόνυμφους, καθώς ανακάλυψαν πως θα γίνουν γονείς. Και όλα αυτά σε μια εποχή που πραγματικά χρωστούσαν αρκετά χρήματα, εξηγεί η Τζίνα.

«Οι φίλοι μας και η οικογένειά μας πιστεύουν πως είμαστε χαζοί και πως δεν έπρεπε να το κάνουμε. Χρωστούσαμε αρκετά χρήματα από το γάμο, ζούσαμε σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα και μάθαμε και για το παιδί» εξομολογείται.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να παραπονιούνται ιδιαίτερα, γιατί το ξενοδοχείο έχει πελατεία. Ξοδεύοντας άλλα 8.000 δολάρια για να το επισκευάσουν, πλέον είναι και επιχειρηματίες και γονείς. Ανήσυχοι, αλλά ενθουσιασμένοι με τη νέα τους ζωή, που ήρθε έπειτα από 12 ποτήρια ρούμι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ