Θεοφανία Παπαθωμά: Γιατί έγραψε το σχόλιο για την κριτική επιτροπή του YFSF και τι μετανιώνει


Η Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή της στο Πρωινό αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε στο facebook για το Your Face Sounds Familiar.

Συγκεκριμένα το αρνητικό της σχόλιο ήταν για την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Σταρόβα και προκάλεσε χαμό!
Η ηθοποιός είπε: «Δεν θα το έγραφα, αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσος ντόρος».
Και συνέχισε: «Δεν θέλω να στεναχωρώ ανθρώπους κι αυτά που είπα είχαν στόχο μόνο τα λεγόμενα και κανέναν άνθρωπο, όχι τον άνθρωπο που τα είπε. Η επίκριση ήταν για τα λεγόμενα. Το έγραψα γιατί θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλέντα, εκτίθενται πάρα πολύ και κανένας δεν έχει δικαίωμα να τα μειώσει έστω και για πλάκα. Όποιος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μπορεί να είναι όσο αυστηρός θέλει, αν και εφόσον οι γνώσεις, η παιδεία και η ικανότητά του το επιτρέπουν. Δεν μπορεί, όμως, να είναι χλευαστικός και μειωτικός. Γενικά, η επιτροπή αυτή είναι από τις πιο χαλαρές και συμπαθητικές που έχουμε δει».

Και αποκάλυψε ότι είχε γίνει πρόταση και στον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο να πάρει μέρος στο YFSF! Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο από το Πρωινό!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ