Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 9η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια:

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στον Λέοντα μέσα στον τομέα της δουλειάς αλλά και της υγείας σάς βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ψάξετε επίσης να βρείτε άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και στους στόχους της εργασίας αλλά και της υγείας σας για να μη φέρετε όλο το φορτίο μόνοι σας. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο θα είστε αρκετά πιο πιεσμένοι, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει πολύ καλύτερα σήμερα και σας επιτρέπει να είστε λίγο πιο ευδιάθετοι. Τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό προσέξτε περισσότερο τα έξοδα σας ιδιαίτερα αυτά που γίνονται εντελώς παρορμητικά και σας είναι και αχρείαστα. Στη διάρκεια της φάσης κενής πορείας της Σελήνης, που θα κρατήσει αρκετές ώρες από το πρωί στις 09:04 μέχρι τις 16:47 που θα προχωρήσει στην Παρθένο, αποφύγετε νέα ξεκινήματα, σημαντικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις προς τους άλλους. Μια φιλική σχέση ή η σχέση με κάποιον συνεργάτη μπορεί να σας στενοχωρήσει ή να σας καταπιέσει. Θέματα που αφορούν στα παιδιά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Προσέξτε πώς εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Ταύρος

Κάπως πιο ασταθής παρά το σταθερό του ζωδίου που επισκέπτεται η Σελήνη είναι η σημερινή μέρα. Βλέπετε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος, αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας είτε στον χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας. Αν το έχετε αυτό υπόψη σας θα καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί και επινοητικοί ώστε να μην σας δυσκολέψουν οι όποιες αλλαγές. Το απόγευμα και μετά από αρκετές ώρες που η Σελήνη θα διατρέχει ανεξέλεγκτη το ζώδιο του Λέοντα θα περάσει στη φιλική σας Παρθένο. Έτσι θα καταφέρετε τουλάχιστον τις απογευματινές ώρες να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να βγάλετε αρκετό όγκο υποχρεώσεων μολονότι δεν θα έχετε φοβερά κέφια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από τον Λέοντα είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας. Όμως τις πρωινές ώρες που συναντά τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του ξαφνικού και του απρόοπτου, μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα ή κάποιος μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά το πλάνο της ημέρας σας. Είναι μια μέρα με έντονη νοητική ανησυχία που θα θέλετε να τη γεμίσετε με διαφορετικές εμπειρίες, αλλά κάντε «κράτει» γιατί προς το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα και να δουλέψετε πιο σκληρά. Θα είναι κρίμα να έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και να τα αφήσετε στη μέση.

Καρκίνος

Σήμερα φαίνεται ότι έχετε περισσότερα πρακτικά θέματα να επιλύσετε από αυτά που μπορείτε να παρακολουθήσετε κι αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην παραφορτώσετε το πρόγραμμα σας, γιατί ούτως ή άλλως η μέρα κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση που δεν την έχετε υπολογίσει από την αρχή της. Καλύτερα να ορίσετε λιγότερα πράγματα και να τα φέρετε εις πέρας όπως πρέπει, παρά να διασπαστεί η προσοχή σας σε πολλά και να μην ολοκληρωθεί τίποτε. Ακόμη σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Προσέξτε την τάση σας για παρορμητικά ψώνια και πριν αγοράσετε οτιδήποτε αναλογιστείτε αν όντως το χρειάζεστε. Οι απογευματινές είναι πιο παραγωγικές και άνετες ώρες και μάλιστα ευνοούν ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά τις περισσότερες ώρες από τις 09:04 μέχρι τις 16:47 θα είναι σε φάση κενής πορείας, που σημαίνει ότι ίσως δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να φέρετε εις πέρας και η προσοχή σας θα είναι διασπασμένη. Από την άλλη, ίσως νιώθετε κάπως να ασφυκτιείτε μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή περισσότερη αυτοέκφραση όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Δυστυχώς δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα, πόσο μάλλον οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό σας. Αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν μπορείτε να κερδίσετε, δείτε πόσο μπορείτε να γίνετε πιο προσαρμοστικοί αλλά και επινοητικοί ταυτόχρονα. Ακόμη σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής. Από το απόγευμα θα είστε πιο ήρεμοι και πιο πρόθυμοι να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών.

Παρθένος

Περίεργη από πλευράς διάθεσης η σημερινή μέρα, αλλά αυτό που μπορεί να σας εκνευρίσει περισσότερο είναι κάποιες προκλήσεις που δεν τις περιμένατε από άτομα στον χώρο εργασίας ή κάποια εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σας. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει την ανησυχία σας και μετά να γκρινιάζετε με το παραμικρό. Από την άλλη, ίσως νιώθετε κάποια αστάθεια αυτή τη στιγμή ή σας πιάνουν ανασφάλειες για την έκβαση μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα όμως δεν έρχεται με απαντήσεις. Αντί να αγχώνεστε για κάτι που ίσως αργήσει να έρθει, κοιτάξτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε στο εδώ και τώρα όσο κι αν δεν σας ικανοποιούν. Ακόμη φροντίστε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία.

Ζυγός

Η έμφαση της σημερινής ημέρας είναι στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες ίσως δημιουργήσει κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς κι αυτό να σας ξενίσει ή και να νιώσετε κάποιου είδους απειλή. Προσπαθήστε να μην το «μεγαλώσετε» στο μυαλό σας και μην επηρεάζεστε ψυχολογικά. Δεν είναι ανάγκη ό,τι συμβαίνει γύρω σας να το παίρνετε προσωπικά σαν να απευθύνεται σε σας. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει τα νεύρα του ή τις μαύρες του κι απλά δεν του βγαίνει στην επικοινωνία σήμερα. Μην το κάνετε δικό σας το δικό του πρόβλημα. Ακόμη, καλά θα κάνετε σήμερα να κρατήσετε ίσως κάποια ζητήματα μυστικά που αφορούν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Με τη Σελήνη στην Παρθένο πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερο παρασκήνιο από το απόγευμα κι έπειτα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα αλλά, παρά τη σταθερότητα της, το τετράγωνο με τον Ουρανό και η πολύωρη φάση κενής πορείας στην οποία θα εισέλθει στις 09:04 και θα κρατήσει μέχρι τις 16:47 την κάνει πιο ασταθή και απρόβλεπτη. Αυτό μπορεί να εκφραστεί στην καθημερινότητα σας με μια συμπεριφορά που δεν περιμένατε από κάποιο άτομο στη δουλειά, ακόμη όμως και κάποιο άτομο από την οικογένεια σας, π.χ. ένα σας γονιό. Ή μπορεί μια συνθήκη, ένας κανονισμός ή μια απρόοπτη κατάσταση στον χώρο εργασίας να διαταράξει την προσοχή σας και να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος. Πιο επιρρεπείς σε αυτή τη συνθήκη θα είναι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά όλοι οι Σκορπιοί θα χρειαστεί να είστε πιο προσαρμοστικοί σήμερα. Ευτυχώς οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο άνετες, ενώ κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα βοηθήσει να αποφορτιστείτε.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο φιλικό σας περιβάλλον του Λέοντα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας και βοηθώντας σας να επιτύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να είναι μια δυσκολία στη μετακίνηση σας που δεν την είχατε υπολογίσει, ένα απρόοπτο συμβάν με κάποιον από τη δουλειά ή μια δύσκολη επικοινωνία με έναν συνεργάτη σας. Από την άλλη, μόλις η Σελήνη προχωρήσει στην Παρθένο τις απογευματινές ώρες μπορεί να φορτώσει το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις κι ευθύνες που σας επιβαρύνουν. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και μη χάνετε την καλή σας διάθεση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στον Λέοντα κι ενώ κανονικά είναι μια πιο θετική κι αισιόδοξη επιρροή, σήμερα εξαιτίας του τετραγώνου της με τον Ουρανό και της πολύωρης κενής πορείας της μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Μπορεί ακόμη να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχουν ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και να σας εκνευρίσουν. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά προσέξτε αυτή τη στιγμή τα έξοδα σας γιατί το τέλος του μήνα μπορεί να είναι πιο απαιτητικό και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Πολύ πιο άνετες κι ευχάριστες οι απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στην Παρθένο. Έτσι αν έχετε δύσκολα προσπαθήστε να τα κανονίσετε μετά τις 16:47 το απόγευμα για να έχετε μεγαλύτερη ευκολία.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας μέχρι το απόγευμα δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό το πρωί και μετά στις 09:04 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:47. Πιθανώς να υπάρχει μια αλλαγή στα σχέδια σας ξαφνική που δεν την είχατε υπολογίσει κι αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε σας και τους συνεργάτες σας. Ή να υπάρχουν συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν ή είναι ασταθείς απέναντι σας. Πιθανώς να μην μπορείτε να κάνετε πολλά για να αλλάξετε κάτι από τα παραπάνω, αλλά αν εστιάσετε στη δουλειά σας και αποφύγετε τις πολλές επαφές και συζητήσεις τα πράγματα να κυλήσουν πιο ανώδυνα. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο ουδέτερες κι έχουν έναν αέρα πρακτικότητας.

Ιχθύες

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στον Λέοντα μέσα στον τομέα της δουλειάς αλλά και της υγείας σάς βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ψάξετε επίσης να βρείτε άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και στους στόχους της εργασίας αλλά και της υγείας σας για να μη φέρετε όλο το φορτίο μόνοι σας. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο θα είστε αρκετά πιο πιεσμένοι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ